Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 19:57   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chat Yapma Yasaları

Chat Yapma Yasaları

ERKEKLER İÇİN

1. Chata mutlaka bir hatun ayarlamak zihniyetiyle girilmeli, bir erkekle arasında geçen sohbet yalnızca küfürleşmeden ibaret olmalıdır.

2. Bir bayana belli aralıklarla 3 kez "SLM" gönderilmeli ve cevap gelmemesi durumunda mutlaka küfür edilmeli ve pencere ondan sonra kapatılmalıdır.

3. Olurda Sohbet Edecek Bir bayan bulunursa 5 dakikalık tanışma faslının hemen ardından sevgili varmı yokmu diye yoklama çekilmelidir.

4. Herhangi özel bir anısını veya problemini anlatan bayana karşı hemen özel hisler beslenmelidir.

5. Canım kelimesini kullanan bir bayana ilk fırsatta beraberlik teklifinde bulunmalı veya aşık olunmalıdır.

6. Arasıra hemcinslerini düşünerekten bayan nickine bürünmeli ve cinslerinin egolarını tatmin etmelidirler.

7. Bir genel sohbet ortamında hatunlarla arasının düzgün olduğu tespit edilen erkekler düşman listesine eklenmeli ve onları küçük düşürecek davranışlarda bulunulmalıdır. </SPAN>




BAYANLAR İÇİN

1. Öncelikle Sanal, Manal demeyip bilgisayar başına oturmadan önce mutlaka doğum kontrol hapı alıp mümkünse çelik zırhlı don giymelidirler.

2. Kalabalık kanallara giren bayanlar başına gelecekleri direkmen kabul etmiş sayılır.

3. Anası dahil tüm yakınlarına karşı yapılan sözlü saldırılardan kendini korumakla yükümlüdür.

4. Açılan özel pencerelerin hepsine cevap vermek gibi bir zorunluluğu olmamasına rağmen yiyeceği küfürleri hesaplaması gerekmektedir.

5. Şirin gözükmek için evet yerine efet demek zorundadır...

6. Birine canım dediği an diğer kişiler tarafından bu hatun kaşar diye düşünüleceğini bilmeli ona göre hareket etmelidir.

7. Bir erkeğe ***** dediği an o erkeğin, bana bir diyene ben 10 katını söylerim felsefesi yürüteceğini unutmamalıdır.

8. Sanal ortamdan gerçek ortama geçişte mutlak aşk yaşanmalı, dostca bir ilişki kurulmamalı, mümkünse sex ön planda olmalıdır.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla