Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2007, 11:43   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Savaş Dinçel'i kaybettik

Savaş Dinçel'i kaybettik


Ekmek Teknesi'nin fırıncı Nusret Baba'sı dün gece hayata gözlerini yumdu.



Click the image to open in full size.

Ekmek Teknesi dizisinde oynadığı fırıncı baba rolüyle tanınan tiyatro sanatçısı Savaş Dinçel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 65 yaşında hayata gözlerini yuman Dinçel'in ölüm haberini alan sanatçı dostları hastaneye akın ederken, ünlü sanatçının ölüm nedeninin geçirdiği ağır iç kanama olduğu öğrenildi.

Ekmek Teknesi'nde "Nusret Baba" rolüyle tanınan Savaş Dinçel, saat 00.00 sıralarında rahatsızlanması sonucu yakınları tarafından Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı. Şok tablosuyla hastanenin acil servisine alınan Dinçel, daha sonra yoğun bakıma alındı. Sağlık durumu gittikçe kötüleşen Dinçel'in kalbinin durmasının ardından doktorlar, Dinçel'i hayata döndürmek için yaklaşık 1 saat uğraştı, ancak; başarılı olamadılar. Dinçel, geçirmiş olduğu ağır iç kanama neticesinde, saat 01.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Dinçel'in ölüm haberini alan sanatçı dostları ve yakınları hastaneye akın etti. Aralarında tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen ve Mehmet Ali Alabora'nın da bulunduğu birçok sanatçı hastaneye gelerek, ziyarette bulundular.

Dinçel'in hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yapan Hastanenin Kalp Cerrahi Bölüm Başkanı Bingür Sönmez, konuşmasına "Hepimizin başı sağolsun" diyerek, başladı. Dinçel'in hastaneye saat 00.00 sıralarında getirildiğini ifade eden Doktor Sönmez, "Dinçel, daha önce endositend operasyonu geçirmişti. Daha önce sigara, alkol, kötü beslenme gibi sebeplerle vücudunu çok kötü kullanmış. Genel olarak sağlıksız vücudu vardı" diye konuştu.

Dinçel'in ölüm haberinin alınmasının ardından birçok sanatçının hastaneye gelip, ziyaret ettiğini ifade eden Doktor Sönmez, Müjdat Gezen'in, ölüm haberini almasıyla durumunun çok bozulduğunu ve kendisinden, bir müddet hastanede, müşahade altında kalmasını istediğini söyledi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla