Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2007, 15:23   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Üzülmez'den Açıklamalar

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, ligde üst sıralardan kopmamak için Vestel Manisaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

İbrahim Üzülmez, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları Vestel Manisaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Üst sıralardan kopmamak için bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanacak güce de sahip olduğumuza inanıyorum. Hocamızla da yaptığımız toplantılarda bu yönde konuşmalar yapıyoruz. Vestel Manisaspor iyi bir takım, ama biz kazanacağız'' diye konuştu.

Bu sezon şanssızlıklar yaşadıklarını kaydeden İbrahim, ''Çok sayıda sakatlık var, hakem hataları ve ceza alan futbolcular var. Bu nedenlerle şanssızdık, ama genel olarak baktığımızda da Beşiktaş takımı olarak başarısız bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünmüyorum. Bazı maçlarda kötü oynadık ama genel olarak baktığımızda başarılıyız'' dedi.


-''EN ÇOK İSTANBUL'DAKİ PORTO MAÇINDAN SONRA ÜZÜLDÜM''


İbrahim Üzülmez, bu sezon en üzüldüğü maçın İstanbul'da Porto ile yaptıkları karşılaşma olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Kazanabileceğimiz bir maçtı. Rakipten daha iyiydik, ama son dakikada attıkları golle kazandılar. Porto maçı ve tabii ki Liverpool'daki maç hafızamdan silinmeyecek. Ama baktığımızda kadromuzun çoğunluğunu Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyen oyuncular oluşturuyor. Buna rağmen 6 puan aldık. Bence başarılı olduk. Gruplar belli olduğunda Beşiktaş takımı için (sıfır puan çeker) diyorlardı. Bu tür yorumlara birebir şahit oldum. Ama Beşiktaş takımı mücadele etti. Taraftarıyla camiasıyla bütünleşerek ve sonuç olarak Liverpool ve Marsilya'yı yendik. Bu galibiyetler bile başarılı olduğumuzu gösterir.''


-''GERÇEK BEŞİKTAŞLILAR BENİ SEVİYOR''-


Kendisine zaman zaman gösterilen tepkilerle ilgili olarak İbrahim şu yorumu yaptı:

''Ben sevilen bir futbolcuyum. Beşiktaş camiasında belli bir istikrarım var. Antrenmanlarımı kaçırmıyorum. Disiplinli davranıyorum ve bir profesyonel olarak yaşıyorum, istikrarlıyım. Artık Avrupa'da futbolcu transfer edilirken istikrar arıyorlar. Baktığınız zaman Kaka dünyanın en iyi futbolcusu seçildi. Kaka'nın bu kadar çok oy almasının en büyük nedenlerinden biri devamlılığının, istikrarının olması. Avrupa'da özellikle bunlara bakıyorlar. Türkiye'de de buna bakılması gerekiyor. Ama biz iyi niyetle mücadele ettiğimiz için maalesef çoğu zaman eleştiri okları bize yöneltiliyor. Ortada bir başarı var ise bu sadece İbrahim Üzülmez'e ait değildir. Başarısızlık da öyle. Sadece İbrahim Üzülmez'e tepki göstermek doğru değil. Liverpool maçını kazandığımız zaman sadece İbrahim Üzülmez'i kahraman yapmadılar, tüm takımı yaptılar. O zaman Liverpool'a yenildiğimizde de sadece İbrahim Üzülmez'i suçlayamazsınız. Tam 8 yıldır Beşiktaş camiasındayım. Gerçek Beşiktaş taraftarının beni fazlasıyla sevdiğini düşünüyorum. Çünkü onlar iyiyi kötüyü ayırt ediyor. Yoksa bu kadar uzun süre, Beşiktaş camiasında kalamazsınız.''
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla