Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2007, 02:40   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ve diatta'nın bileti kesildi!

Click the image to open in full size.
Ve Diatta'nın bileti kesildi !

Beşiktaş'a sezon başında transfer edilen Diatta'ya kendisine kulüp bulması istendi. Devamında

Beşiktaş'a sezon başında bonservis bedeli olmadan, yıllık 1 milyon Euro ücret ile 2 yıllığına transfer edilen Lamine Diatta'dan devre arasında kendisine kulüp bulunması istendi.

18 Aralık Salı akşamı Nevzat Demir Tesisleri'nde Diatta'nın menajeri ile bir araya gelen Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Senagalli futbolcudan istenilen verimi alamadıklarını ve Diatta'yı devre arasında takımdan göndermek istediklerini belirtti.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede her iki taraf da önerilerini ortaya koydular. Engin, Diatta'nın Beşiktaş'a yararlı olamadığını ve sezonun ikinci yarısında yeni bir yabancı defans oyuncusu transfer etmek istediklerini belirtti. Devre arasında takıma kazandırımak istedikleri yeni stoper oyuncusu için yabancı kontenjanından yer açılması için de Diatta'yı göndermek istediklerini, yapılan görüşmede ifade eden Sinan Engin, Senegalli oyuncunun alacaklarını ödeyerek bu işi halletmek istediklerini belirttiği öğrenildi.

Diatta'nın menajerinin ise, devre arasında kulüp bulmanın zor olduğunu ve 20 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Kupası öncesi Senegal Milli Takımı'nın kaptanı Diatta'nın başka bir kulübe transfer olmasının çok zor olduğunu ifade ettiği belirtildi. Diatta'ya kulüp bulunamaması halinde, tecrübeli oyuncunun, Beşiktaş'ta oynamaya devam etmek istediğini söylediği öğrenildi.

Yapılan görüşmede kesin bir sonuca ulaşılamazken, önümüzdeki günlerde her iki tarafın tekrar bir araya geleceği ve ortak bir yol bulmaya çalışacakları kaydedildi.

Öte yandan Diatta'nın gönderilmesinin gündeme gelmesi, Beşiktaşlı futbolcuları şaşırttı. Siyah beyazlı takımda sevilen isimlerden biri olan Senegalli oyuncunun takımdan gönderilmesinin bir süredir konuşulduğunu, ancak bu haberlere inanmadıklarını ifade eden bazı oyuncular, "Diatta'nın gönderilmesini beklemiyorduk. Bizim için de sürpriz oldu. Kendisi hem çok iyi bir insan, hem de tecrübeli bir defans oyuncusu. Devre arasında ondan daha iyisini bulacaklarını sanmıyoruz" şeklinde konuştular.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla