Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2006, 10:05   #1
ALPAY
 
ALPAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Besiktas Transferi Askiya Aldi.

Click the image to open in full size.


Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, İngiltere’nin Wigan kulübünde top koşturan Roberts ve Basel’de oynayan Delgado’nun bonservis ücretlerinin astronomik olması nedeniyle yönetimden dış transferin askıya alınmasını istedi.

Fransız teknik adam dün başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Şu anda listemde alternatif oyuncular var. Almanya’da başlayacak olan Dünya Kupası maçlarında izleyeceğim birkaç golcü hakkında daha sonra karar vereceğim" dedi.
Delgado’dan vazgeçti
Siyah beyazlıların uzun süredir transfer gündeminde olan Baselli Delgado konusuna da değinen başarılı çalıştırıcı, bu futbolcu için istenen 4 milyon Euro bonservis ücretinin fazla olduğunu vurguladı. Bu nedenle Arjantinli oyuncunun alınmasından vazgeçilmesini isteyen Tigana şu yorumu yaptı:
"Ben Beşiktaş’ta forvette Nobre ile uyum içinde olacak nitelikli futbolcu arıyorum. Nobre’nin yanındaki oyuncu sprinter olmalı. Delgado’nun bonservis ücreti ile toplam fiyatı ise oldukça yüksek. Alınırsa kulübe maliyeti büyük olur."
Tümer kayıp değil
Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tümer’in gitmesinin takımın huzuru açısından iyi olduğunu da ifade eden Tigana konuşmasını şöyle tamamladı: "Beşiktaş’ın alt yapısında Tümer’in yokluğunu kapatacak birçok genç oyuncu var. Kenan, Rıza, Nail gibi yıldızlar gelecekte adından çok söz ettirecek. Bunların hepsini kısa süre sonra sahalarda izleyeceksiniz. Önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın yeni transferleri ile yeni bir profil çizeceğiz."
Bu arada siyah beyazlıların Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Fahri’nin bugün sözleşme imzalayacağı açıklandı.



Click the image to open in full size.
kAYnak Hürriyet
__________________
UMUTLANDIRIP




[ U T A N D I R M A Y I N ]
aLPay by C@RSI Since 1970

Konu ALPAY tarafından (09-06-2006 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir..
ALPAY Ofline