Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2007, 21:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta rota 'takas' yöntemi

Beşiktaş'ta rota 'takas' yöntemi

FIFA'nın, Vicente del Bosque'ye 8.5 milyon euro tazminat ödenmesi kararı karşısında CAS'a gidecek olan Beşiktaş'ta yönetimin, ara transfer öncesinde ciddi bir kaynak sıkıntısı yaşadığı bildirildi. Kadrosunu kaliteli oyuncularla güçlendirmek isteyen siyah - beyazlıların, para krizini aşmak için çare aradıkları kaydedildi.
Holosko umudu
Yabancı bir stoper ve bir golcüyü renklerine bağlamayı planlayan idarecilerin takas formülüne çok sıcak baktıkları vurgulandı. Buna göre idarecilerin, bekleneni veremeyen Higuain ve Diatta'nın yanı sıra gözden çıkarılan Richardinho'yu takasta kullanmayı düşündükleri ifade edildi.
Vestel Manisasporlu Holosko için girişimlere devam etme kararı alan siyah - beyazlı idarecilerin, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için de bir kez daha Kayserispor'un kapısını çalacakları vurgulandı.
Siyah - beyazlı kulüpte, takas formülünün sonuç vermemesi halinde ise gözler yine Başkan Yıldırım Demirören'e çevrilecek. Demirören'in başka bir çare kalmaması durumunda bir kez daha elini cebine atarak ara transfer için gerekli olan kaynağı kulübe aktarması bekleniyor. Bu arada İbrahim Akın'ın Sivasspor'a kiralık verileceği, Burak Yılmaz'ın da kiralık olarak bir takıma verilmesinin düşünüldüğü öğrenildi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla