Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 00:22   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'dan bayram hediyesi

Bobo'dan bayram hediyesi


Beşiktaş, sezonun ilk devresini Bobo'nun golleriyle 3 puan alarak kapadı.



Click the image to open in full size.

İlk yarının son haftasında zorlu Manisa deplasmanına konuk olan Beşiktaş İstanbul'a mutlu bir şekilde dönüyor. Siyah-beyazlılar 3 puan parolasıyla çıktığı maçta rakibini Bobo'nun attığı gollerle 2-1 mağlup ederek ligin ilk yarısını 3 puanla kapattı.
Click the image to open in full size.
İki takımın da açık bir futbol sergilediği karşılaşmanın ilk 15 dakikası karşılıklı ataklarla geçti. Karşılaşmada Beşiktaş Serdar Özkan ve Bobo ile etkili olmaya çalışırken V.Manisaspor da Holosko ve Rafael ile rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçta dakikalar 24'ü gösterdiğinde ise sahneye çıkan Uğur İnceman şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçta 1-0 geriye düşen g Beşiktaş rakip kaleye daha sık gitmeye başlarken, aradığı golü 40. dakikada Ali Tandoğan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını kullanan Bobo ile buldu ve devreye 1-1'lik eşitlikle gidildi.
İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar Manisa kalesinde etkili ataklar geliştirirken, 52. dakikada Serdar Özkan'ın pasına hareketlenen Bobo attığı golle takımına maçtaki üstünlük golünü getirdi.

Giray Bulak 2-1'den sonra sonra yaptığı oyuncu değişiklikleriyle sonucu değiştirmek istese de bunda başarılı olamadı ve Beşiktaş maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla