Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 00:30   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sansursuz.com sansürlendi

sansursuz.com sansürlendi


sansursuz.com adlı haber sitesinde “sansür” olayı yaşandı.



Click the image to open in full size.

Tüm haber ve yazıların sansürsüz olarak yayınlanacağı iddiasıyla kurulan sansursuz.com adlı haber sitesinde “sansür” olayı yaşandı.

2001 yılında gazeteci Fuat Kozluklu tarafından kurulan sansursuz.com sitesinde 24 yazarın yanı sıra haberler de sansürsüz olarak yeralıyor. Geçtiğimiz günlerde sansursuz.com da ilginç bir olay yaşandı. sansursuz.com adlı sitenin başyazarı olan gazeteci Varlık Özmenek’in gerekçesiz olarak yazılarına son verildi. Bunu gazeteci Metin Aksoy’un yazılarına son verilmesi izledi. Kendilerine bilgi verilmeden yazıları durdurulan sansursuz.com da, gazeteci Varlık Özmenek ile Metin Aksoy’un geçmişe dönük arşiv yazıları da yayından kaldırıldı ve sanal ortamdan tamamen silindi. Özmenek ve Aksoy’un yazılarına önce son verilmesi ardından da yazılarının gerekçesiz olarak arşivden kaldırılması ise şaşkınlık yarattı.

sansursuz.com’un yazarları arasında Leman Sam, Nazım Alpman, Rahmi Yıldırım, Ragıp Duran ve Hasan Uysal da yeralıyor.

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla