Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 11:31   #1
aLi rıZa
besiktaş jk
 
aLi rıZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Holosko'ya zam geldi!

Beşiktaş, Vestel Manisaspor'un Slovak oyuncu için istediği 6 milyon euroyu düşürmek için uğraşırken, Ege ekibi rakamı 7.5 milyon euroya çıkardı. Kartal, 2.5 milyon euro ile birlikte takas futbolcu önermişti
Click the image to open in full size.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu Holosko ile zenginleştirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Vestel Manisaspor'un yeni teklifi karşısında şaşırdı. Ege ekibinin yöneticileri, daha önce 6 milyon euro olarak açıkladığı Holosko'nun fiyatını 7.5 milyon euroya çıkararak pazarlıkları tıkama noktasına getirdi.
Kartal'ın yöneticilerinin dünkü maç öncesinde de Vestel Manisasporlu yönetimle bir araya geldiği belirtildi. Beşiktaş Yönetimi'nin 2.5 milyon euro artı futbolcu teklif ettiği, Manisalılar'ın ise bunu kabul etmediği öğrenildi. Marsilya ve Charlton ekibinden bazı yetkililerin de dünkü maçta Holosko'yu seyrettiği belirtildi.
57. dakikada oyundan çıkan Slovak oyuncu büyük tepki gösterdi. Antrenör Orhan Çıkırıkçı tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Holosko, bu kez yedek kulübesini tekmeledi. Tekme sesini duyan Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise bunun üzerine Slovak oyuncunun üzerine yürüdü. Ancak çevrede bulunanlar Bulak'ı sakinleştirdi.
Bulak, "Biz oyuncuya pabuç bırakacak, futbolcunun tahakkümü altına girecek antrenör değiliz" dedi.
__________________
“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine”
aLi rıZa Ofline   Alıntı ile Cevapla