Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 14:01   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ataman: Taraftarımızın desteğini bekliyoruz

Beko Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Ergin Ataman, Türkiye'de şampiyonluğun favorisi gösterilen iki takımın karşı karşıya geleceği derbi maçı taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.


Ataman, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fenerbahçe Ülker ile yapacakları karşılaşmanın her açıdan önemli olduğunu belirterek, “Birincisi klasik bir derbi maçı olacak. Bu yüzden de önemi büyük. İkincisi ise, bu sezon Türkiye'de şampiyonluğun favorisi gösterilen iki takımın karşılaşması. Ayrıca şu anda ligde aynı puanda olan iki takım karşı karşıya geliyor. Bunlar maçın önemini artırıyor” dedi.
Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'i, ULEB Avrupa Ligi'nde son oynadığı AXA FC Barcelona maçını kaybetmesine rağmen çok iyi bulduğunu ifade ederek, “İyi mücadele ediyor ve sert savunma yapıyorlar. Biz de iyi basketbol oynuyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah yarın kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

BOZKURTER: “ÇİFTE BAYRAM YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Kulüp basketbol şube koordinatörü Hasan Bozkurter ise, bayanlar ve erkeklerde ezeli rakipleri Fenerbahçe ile yarın karşılaşacaklarını hatırlatarak, “Çifte bayram yaşamak istiyoruz” dedi.
Beşiktaş taraftarlarının bayan maçında takımlarının yanında olamayacağını hatırlatan Bozkurter, şunları söyledi:
“Bu yüzden biz bütün taraftarlarımızı BJK Akatlar Cola Turka Arena'ya davet ediyoruz. Hep birlikte Beşiktaş Cola Turka erkek takımımızı destekleyelim ve çifte bayram yaşayalım. Ekibimiz şu anda hem Avrupa'da, hem de Türkiye'de bütün hızıyla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yarın oynayacağımız Fenerbahçe Ülker maçının yanı sıra daha sonrasındaki karşılaşmalarımızı kazanarak ilk yarıyı kayıpsız geçmek istiyoruz. İkinci yarının ilk maçında da Türk Telekom'u yenerek, sezon sonunda play-off'lara lider olarak avantajlı bir şekilde girmek istiyoruz.”

</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla