Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 14:08   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko mu? (Fatih Doğan)

Fazla para ve ilginin, adamın ayaklarını yerden kesebileceği hep söylenir. Dün 56. dakikada Holosko'nun halini görünce aklıma bu geldi. Beşiktaş'ın 2 milyon euro artı 2 futbolcu önerdiği, iddialara göre Fransızların 5, İngilizlerin de 7 milyon euro verdiği Holosko, dün oyundan alınışını hazmedemeyerek hocasına ağır bir hareket yaptı. Türk futbolunun en prensipli hocalarından biri olan Giray Bulak'ın arkasında sözlü ve hiç hoş olmayan bir tepkide bulundu. Yardımcı hocalar olmasa kulübeye doğru hareketlenen Giray Bulak, bir profesyonele hiç yakışmayan bu tavır karşısında futbolcusuyla fiziki temas bile sağlayabilirdi.


Bence hak etmiyor

Dün doğal olarak gözlerimiz ve beklentilerimiz fiyatı isminin çok önünde giden Holosko'nun iyi futbol sergilemesi ve gerekirse maçı kurtaracak bir yıldız görünümüne bürünmesiydi. Ancak Holosko oyundan çıkarılmamasını gerektirecek üretkenlikte değildi. Bunları niçin yazdım? Holosko iyi futbolcu ancak büyük takımda oynamak farklı bir olay. Ve 5 milyon euronun gözden çıkarılması böyle bir futbolcu büyük risk. Nobre'nin, Youla'nın beyazı ve son vuruşlarda biraz daha yeteneklisi olan Slovak, bana göre Beşiktaş'tan bu kadar para ve ilgiyi hak etmiyor.


Fikstür avantajı var

Dün Vestel Manisa da Beşiktaş da oyunu çirkinleştirmedi. Her iki teknik adamın da golü ve galibiyeti düşünmesi iyi futbolu da beraberinde getirdi. Manisa'da nefes kesen bir mücadele oldu. Çok pozisyon ve renkli görüntüler yaşandı. Bu sahneyi güzelleştiren en önemli isim olan Bobo aynı zamanda önemli bir mesaj verdi: "Benim yanıma benden daha iyisini alın." Beşiktaş Manisa'da aldığı üç puanla ligin ilk yarısını iyi yerde bitirdi. İkinci devre fikstür avantajı var. 3'ü derbi, dokuz maçını İnönü Stadı'nda oynayacak. Bu durum Ertuğrul Sağlam ve takımının işini ilk yarıya göre daha kolay hale getirecektir. Gerisi onlara kalmış...
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla