Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 19:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
1 puan Carew'le geldi!

Click the image to open in full size.
1 puan Carew'le geldi!

Premier League'de üst sıraları zorlayan iki takımın mücadelesinde kazanan olmadı. Sahasında Manchester City'i konuk eden Aston Villa, 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen John Carew'in golüyle kurtardı.



Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Norveçli John Carew'in takımı Aston Villa, sezonun flaş ekiplerinden Manchester City ile Villa Park'ta karşılaştı.

Son haftaların formda golcüsü Rolando Bianchi, 11. dakikada takımını öne geçirdi. Petrov'un sol kanattan yaptığı ortda, Laursen'den sıyrılan Bianchi dar açıda olmasına rağmen golünü attı ve skoru 1-0 yaptı.

Konuk ekibin üstünlüğü sadece 3 dakika sürdü. Kendisine atılan uzun pasla hareketlenen Carew, Richards'ı geçtiği anda iki kişinin sıkıştırmasına rağmen kaleci Hart'ı avlamayı başardı ve skora denge getirdi. İlk yarıda başka gol omadı ve taraflar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da eşitlik bozulmayınca taraflar 1 puana razı oldu. Bu beraberlik sonrası Aston Villa, 18 maçta 29 puana ulaşırken, City ise 34 puanla 4. sırada yer aldı.

Günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Fulham 1:1 Wigan
Liverpool 4:1 Portsmouth
Reading 2:1 Sunderland
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla