Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2006, 15:11   #1
ALPAY
 
ALPAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sabreden Dervıs Olayı



Click the image to open in full size.

Takımdaki gençleştirme operasyonuyla geleceğin takımını kurduklarını söyleyen Başkan Yıldırım Demirören, Serencebey gazetesine yaptığı ziyarette ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlılığın babadan oğula, nesilden nesile geçen bir özellik olduğunu söyleyen Demirören, “Sesimizi fazla çıkarmadığımız için azınlık olarak kalıyoruz. Ama artık buna karşıyım. Ben Ankara’da maça gittiğim zaman 5 tane bakan varsa hepsinin o maçta olması gerekiyor. Nasıl ki önümüzdeki dönem Genel Kurmay Başkanlığına getirilmesi beklenen bir generalimiz ayağa kalkıp F.Bahçe’nin golünü alkışlıyorsa, Beşiktaşlının da bunu yapması lazım” diye konuştu.
Tigana’yla birlikte gençleştirilmiş bir kadro kurduklarını söyleyen Başkan Demirören, “Önce savaşan bir takım oluşturulur, ondan sonra şampiyonluklar gelir. Biz bu hedefe ulaşmak için gençleşmeye başladık. Beşiktaş camiası elbette şampiyonluk amaçlar ama daha önce sahada mücadele eden o takımı, o çocukları görmek ister. Hepimizin istedği kalbiyle oynayan bir takım görmek” dedi. “Taraftarımızı mutsuz yaptık” diyen Demirören, “Sabrın sonu selamettir. Bu hoca ve kuracağımız takım bizim için şanstır. Avrupa’da da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Şu aşamada Şampiyonlar Ligi’nde başarı zor olmakla birlikte UEFA’dan ümitliyim” dedi.

Arka arkaya şampiyonluklar yaşayabilmek için yeni bir nesil oluşturduklarını ifade eden Demirören, “Futbol hariç yönetimi de başarılı buluyorum. Futboldaki başarısızlık ise bugünün başarısızlığı değil, bir çöküşün toparlanma dönemi. Beşiktaş’ın hakkını Beşiktaşlı spor yazarlarının bile koruması gerekiyor. Bizim stadımızda elim bir olay yaşandı, en büyük darbeyi Beşiktaşlılar vurdu” dedi. Fulya projesinden büyük beklentilerinin olduğunu söyleyen Demirören, “Proje hiçbir zaman durmadı. Bazı tartışmalar geçmişte kaldı, bu yüzden konuyu yeniden gündeme getirmek istemiyorum. Beşiktaş’ın geleceğini kurtaracak bu projeyi herkesin desteklemesi lazımdı” dedi
__________________
UMUTLANDIRIP




[ U T A N D I R M A Y I N ]
aLPay by C@RSI Since 1970
ALPAY Ofline