Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2007, 16:55   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BJK Cola Turka - F.Bahçe Ülker maçından sonra olaylar çıktı

Beko Basketbol Ligi'nde bugün oynanan ve Beşiktaş'ın evsahibi olduğu maçın bitiminde arbede yaşandı.


BJK Cola Turka Arena'daki maçın bitiş düdüğüyle birlikte Siyah-Beyazlı taraftarlar Fenerbahçe Ülker'in yedek kulübesine yabancı maddeler yağdırdı. Sezon başında yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe taraftarlarının alınmadığı derbi maçta, Beşiktaş tribünlerinden atılan bir taş bir federasyon görevlisine isabet etti. Tribünlerin beton bölümlerinden elde edilen beton parçalarından birinin, isminin açıklanmasını istemeyen bir federasyon görevlisine isabet etmesi üzerine Basketbol Federasyonu'nun diğer temsilcileri hem tribünlere hem de maçı izlemeye gelen Beşiktaşlı yöneticilere tepki gösterdiler. Atılan taş parçalarını alıp VIP Tribündeki Beşiktaşlı yöneticilerin önüne koyan temsilciler orada arbede yaşanmasına da sebep oldu. Beşiktaşlı yöneticeler Federasyonun temsilcilerini bir kenara alıp konuşmak isteseler de olayı yatıştıramadılar.
Bu arada Fenerbahçe'nin yedek kulübesine atılan yabancı maddelerden yere düşenlerden bir tanesini alan Sarı-Lacivertli oyuncu Rasim Başak, kaya parçasını tribünlere doğru geri gönderince, Beşiktaşlı taraftarlar daha çok sinirlenerek sahaya çeşitli kesici ve delici maddeler, beton parçalarından elde ettikleri taşları daha da çok atarak salonu savaş alanına çevirdiler. Yaşanan arbede soyunma odası koridorlarına kadar taştı. Bu esnadaki kovalamacada bir bayan taraftar da sinir krizleri geçirdi.
Beşiktaş tribünlerinin ve polisin kendisini tartıkladığını söyleyen bayan taraftar çaresiz bir şekilde kalıp, neye uğradığını şaşırırken, sağa-sola bağırıp tepki verdi.
Pritt Ofline