Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2007, 18:41   #1
carsi.serhat
 
carsi.serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ataman:'Bütün Zorlukları Aşabiliriz'

Click the image to open in full size.

F.Bahçe'yi farklı yenen Beşiktaş C.Turka'da Ergin Ataman, taraftaralara seslendi.

Beko Basketbol Ligi'nde derbi mücadelesinde geçen sezonun şampiyon takımı Fenerbahçe Ülker'i 23 sayı farkla 84-61 yenen Beşiktaş Cola Turka'da farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası büyük sevinç yaşayan Beşiktaş Cola Turka'da basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın, kendilerini maç boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, ''Türkiye'de ve Avrupa'da ulaşmak istediğimiz hedefler doğrultusunda galibiyetler almaya devam ediyoruz'' dedi. Yalçın, Fenerbahçe Ülker karşısında müthiş bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, ''Güçlü bir takımız. Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Bu sezon siyah-beyazlı takıma başarılı bir dönem yaşatan antrenör Ergin Ataman ise bugün iki takımın da normal oynadığını ifade ederek, ''Ortaya çıkan fark ise iki takımın gücünü gösterdi'' dedi.

Ataman, taraftarlarla birlikte çok önemli bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: ''En başından beri söylüyorum, bu takımın taraftar desteğine ihtiyacı var. Bugün de gösterdik ki çok iyi bir ekibiz. Taraftarımız yanımızda olursa biz bütün zorlukları aşabiliriz. Herkese buraya kadar gelip destekledikleri için çok teşekkür ederim. Bütün oyuncularımı güzel galibiyetten dolayı kutluyorum. Çok iyi bir form yakaladık, 18 maçın 17'si bizim galibiyetimizle sona erdi. Umarım bu şekilde devam ederek hedeflerimize ulaşırız.''

Spor3
__________________
BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ
carsi.serhat Ofline   Alıntı ile Cevapla