Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2007, 13:17   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor Başkanı: İnönü'ye Gelmek İstiyoruz

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Beşiktaş ile Bursaspor taraftarı arasındaki gerginliğin bitmesi gerektiğini belirterek, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile ikinci yarıda İstanbul'da oynanacak maça Bursaspor taraftarının gitmesi konusunda görüşeceğim" dedi.

İbrahim Yazıcı, siyasette "Barışmayı bilmeyenin kavga etmemesi" gerektiğine dair bir deyim olduğunu belirterek, Bursaspor ile Beşiktaş camiaları arasında 3 yılı aşkındır süren gerginliğin her iki tarafa da yarar değil zarar verdiğini söyledi.

İki takımın oynadığı deplasman maçlarına taraftarların götürülmemesi geleneğinin son bulması gerektiğine inandığına değinen Yazıcı, "Bu
gerginliğin bitmesi gerekiyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile ikinci yarıda İstanbul'da oynanacak maça Bursaspor taraftarlarının gitmesi konusunda görüşeceğim. Umarım olumlu yanıt alırım ve bundan sonraki maçları her iki takım taraftarları da izleme imkanı bulur" diye konuştu.

Yazıcı, Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki gerginlikten nemalananların bulunduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Evet, bu konuda Beşiktaş'ın hataları olabilir. O dönem bizim de hatalarımız vardı. Sonsuza kadar bir camiaya kin tutamayız. Bunun bir son bulması gerekir. Son Beşiktaş maçında Egemen, yaptığı harekete ne kadar ceza alacaktı biliyor musunuz? Çok daha fazla maç için ceza alacaktı. Orada Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan'ın iyi niyetli yaklaşımı var."
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla