Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2007, 20:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mellberg'ten Juve yalanlaması

Click the image to open in full size.
Mellberg'ten Juve yalanlaması
Mellberg, Juventus ile önsözleşme imzaladığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.
24 Aralık 2007 12:07
Aston Villa'nın başarılı savunmacısı Olof Mellberg, Juventus ile önsözleşme imzaladığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Aston Villa ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Olof Mellberg, kendisini transfer etmeyi düşünen Juventus'la anlaşma imzaladığı haberlerini yalanladı.

Haberlerin spekülatif olduğunu dile getiren İsveçli savunma oyuncusu, "Şu anda tek düşündüğüm takımımın bu sezonki performansı. Her ne olursa olsun başarılı bir yıl geçirmek istiyorum.Böyle devam edersek belki Avrupa kupalarına katılacağız" dedi.

Mellberg, takımıyla yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı konusundaysa, "Aston Villa'da kalacak mıyım onu bilmiyorum. Henüz resmi bir gelişme yok. Başka bir kulüple görüşmedim. Menajerim ile birkaç ay önce konu hakkında konuştum ve konuyu ileriki bir tarihte görüşmeye karar verdik. Sanırım ara tatilde kulübüm ile masaya oturacağım. Alacağım ücret ya da kontratın süresi hakkında bir anlaşmazlığa düşmedik; çünkü o aşamaları konuşmadık bile. Her ne olursa olsun burada olmak çok güzel. Sezon sonuna kadar buradayım" diye konuştu.

30 yaşındaki Mellberg, 2001 yılından bu yana İngiliz kulübünde forma giyiyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla