Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2007, 09:12   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko'da mutlu son!

Beşiktaş'ta beklenen dev zirve dün yapıldı. Manisa Başkanı Kenan Yaralı'yla görüşen Yıldırım Demirören, Holosko transferine noktayı koydu
25.12.2007



Yurtdışından döndüler
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Menacer Sinan Engin’in yurda dönmesinin ardından beklenen transfer zirvesi dün Ümraniye’de gerçekleştirildi. Olağan yönetim kurulu toplantısına katılan ikili; İbrahim Akın, Ricardinho, Lamine Diatta ve Federico Higuain’le yolların ayrılması yönünde rapor verdi. İstedikleri isimlerin listesini de yönetime sunan teknik heyet, Filip Holosko ismi üzerinde birleşti.
‘Bu iş yüzde 50 bitmiştir’
Başkan Yıldırım Demirören, Manisa Başkanı Kenan Yaralı’yı bizzat arayıp ilk kez transfer görüşmesinde bulundu. “Bu işi artık bitirelim. Biz her türlü öneriye açığız. Takas yöntemi üzerinde duruyoruz. Taleplerinizi bekliyoruz” diyen Demirören’e, Yaralı olumlu yanıt verdi: Holosko bizden ayrılmak istiyor. Bize süre verin, Giray Hoca’yla da görüşelim, isteklerimizi belirtelim. Ancak bu iş yüzde 50 bitmiştir...
Caner için konuşmuyorlar
Caner Erkin’i de büyük ölçüde renklerine bağlayan ve yıldız oyuncuyu 6 aylığına kiralayan Siyah-Beyazlılar’ın İMKB’den ceza almamak için transfer hakkında yorum yapmadığı belirtildi. Genç futbolcu da bu konuda konuşmaktan kaçınıyor. Yoğun maç temposunda Tello ve Üzülmez’e alternatif bulmakta zorluk çeken Kara Kartallar, Caner’in gelişiyle sol çizgide de rahatlayacak.

Orhan YILDIRIM

Kısa...Kısa...
İkinci yarı çok farklı olacak
Ligin ilk yarısını dördüncü sırada bitiren Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam umut saçtı. Genç çalıştırıcı, “Sakatlıklar ve yoğun fikstür nedeniyle iskelet kadroyu oluşturamadık. Ancak yapılacak 1-2 iyi takviyeyle çok daha iyi bir takım olacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.
İlginç açıklama
Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Holosko konusunda anlaşmasına karşın, ilginç bir açıklama geldi. Futbol Şubesi Sorumlusu Semih Vardarer, “Charlton’ın teklifi Beşiktaş’tan daha iyi. Holosko, Türkiye’de sadece Manisa’da oynayacak” dedi.
Brezilya uçağı yine rötarlı!
Kara Kartal’ın Brezilyalı futbolcuları, devre arası tatilinin kısa süreli olmasına karşın soluğu ülkelerinde aldı. Sakatlığı nedeniyle daha önce Brezilya’ya giden Ricardinho’ya, Mert Nobre ile Bobo’nun da katıldığı ifade edildi. 28 Aralık’ta başlayacak olan ikinci yarı hazırlıkları için Sambacılar’ın rötarlı olarak dönmesi bekleniyor. Yerli futbolcuların büyük bir çoğunluğunun da Kıbrıs’a gittiği bildirildi.
Genç İrfan iddialı
Geçen sezon Ceyhanspor’dan alınan İrfan Selçuk, gelecekten ümitli... Tatilini Adana’da ailesinin yanında geçiren İrfan, “Beşiktaş’ın kadrosunda bulunmak heyecan verici. Artık tek hedefim, İnönü Stadı’nda Siyah-Beyazlı formayı giymek. Bunu da gerçekleştireceğim” dedi.
Pritt Ofline