Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 08:52   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal harekatı!

Click the image to open in full size.















2008'e en az bir yabancı transferi yaparak girmek isteyen Beşiktaş saldırıyor.
26.12.2007



2008’e en az bir yabancı transferi yaparak girmek isteyen Beşiktaş saldırıyor.Sivaslı Mehmet Yıldız ve Hayrettin için takas+para içeren yeni teklif verildi.Holosko’da son anda pürüz çıkarken, santrforda ise rota Brezilya’ya çevrildi.
Öncelik Beşiktaş’ta
Avrupa'ya veda ettikten sonra tüm dikkatini Turkcell Süper Lig’e ve Fortis Türkiye Kupası’na çeviren Siyah-Beyazlı ekip, takımın eksiklerini tamamlamak için büyük bir hızla çalışıyor. Başkan Yıldırım Demirören’in bizzat el koyduğu ve bitme noktasına getirdiği Holosko’nun transferinde son anda pürüz çıktı. Manisa Başkanı Kenan Yaralı, Demirören’e “Teknik ekip, takas teklifinize sıcak bakmıyor. Ama daha önce sözümüz olduğu için öncelik sizde. 6 milyon Euro’yu getirin, Holosko’yu alın” yanıtını verdi.
City son anda caydıBunun üzerine Wassel için Manchester City’nin kapısını çalan Siyah-Beyazlılar, son haftalarda oynamaya ve gol atmaya başlayan bu oyuncu için İngiliz kulübünden de olumsuz yanıt aldı. Manchester City yönetimi, Wassel’i kiralamaktan ya da satmaktan vazgeçtiğini bildirdi. Listesinde Kone ve Koller gibi isimler bulunan Beşiktaş Kulübü, santrfor konusunu bir kez daha masaya yatırdı ve tüm detaylarıyla tartıştı. Sonuçta, sezonun ortasında alınacak oyuncunun uyum sorunu yaşayabileceği görüşünde birleşildi.
Yanıtlar bekleniyor
Buna çözüm olarak da, takımda Brezilyalı futbolcu sayısının fazlalığı da dikkate alınarak, rotanın Güney Amerika’ya çevrilmesi sonucuna varıldı. Ayrıca yabancı stoper arayışlarına da devam eden Kara Kartal, daha önce kulüpler ve oyuncular düzeyinde yaptığı tekliflerin yanıtlarını bekliyor. Yönetim, karşı tarafın vereceği kararlar doğrultusunda hareket edecek. Öte yandan Rusya’nın CSKA Moskova takımından kiralanan genç Caner’in işlemlerinin tamamlanması için de yoğun bir çalışma yapıldığı belirtildi.
Üst üste teklifler
Türkiye'de de girişimleri bulunan Beşiktaş, Sivasspor yönetimi ile dirsek temasını sürdürüyor. Önce İbrahim Akın-Mehmet Yıldız takasını öneren Siyah-Beyazlılar, üste para vermeyi de kabul etti. Galatasaray ile Trabzonspor’un da devrede olmasını gözönünde bulunduran yönetim, daha sonra ise Mehmet Yıldız ile Hayrettin ikilisi için, bir miktar para ile birlikte İbrahim Akın’ı bonservisiyle, Higuain ve Mehmet Sedef’i ise kiralık olarak vermeyi önerip, beklemeye koyuldu.

Orhan YILDIRIM
Kısa...Kısa...
Demirören’e ceza yok
PFDK, 7 Aralık Cuma günü oynanan Bursaspor-Beşiktaş müsabakasında, Başkan Yıldırım Demirören’e isnat edilen eylemin gerçekleştiği konusunda yeterli kanaat elde edilememesi nedeniyle ceza verilmesini uygun görmedi.
Gol yükü yabancılarda
Beşiktaş’ta bu sezon lig, Avrupa ve Türkiye kupaları ile Süper Kupa’da atılan gollerin yüzde 80’i yabancılardan geldi. 4 kulvarda toplam 13 gol atan Bobo başı çekerken, Delgado 7, Tello 5, Ricardinho, Nobre ve Higuain ise rakip ağları birer kez havalandırdı.

Başladıkları gibi bitirdiler
Turkcell Süper Ligi’nin ilk yarısını 34 puanla 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, sezonu başladığı gibi hızlı bitirdi. Sezona üst üste 3 galibiyetle başlayan Siyah-Beyazlı ekip, ilk yarının sonunu da peş peşe 3 galibiyetle tamamladı. Kara Kartal, ilk 3 haftaya (4 gol) oranla, son 3 maçta daha skorer görüntü (6 gol) çizdi.

Akatlar’a ücretsiz servis
Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş Belediyesi’nin katkısıyla taraftarlarını Akatlar Cola Turka Arena’ya ücretsiz taşımaya başlıyor. İlk uygulamasına bugün başlanacak olan taşıma işlemi, basketbol ve voleybol maçlarının başlamasından 2 saat önce, Beşiktaş eski Tansaş önünden yapılacak.
Pritt Ofline