Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 09:03   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Holosko için son teklifimizi yaptık''

Click the image to open in full size.
"Holosko için teklifimizi yaptık"

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti bir yandan yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalarını sürdürürken, transfer için kadrosunda 7 yabancı oyuncu sayısını ise henüz 5'e indirmeyi başaramadı.
Siyah Beyazlı takımda şu an için Delgado, Bobo, Ricardinho, Cisse, Tello, Diatta ve Higuain olmak üzere toplam yedi yabancı futbolcu bulunuyor. Devre arasında en az iki yabancı transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ta bu oyunculardan hiç biri takımdan ayrılmak istemiyor. Kendisine takım bulması istenen Diatta, performansları nedeniyle eleştiri alan Higuain ve Ricardinho geçtiğimiz hafta içinde menajerleri aracılığı ile yönetim kuruluna takımdan ayrılmak istemediklerini ifade etmişlerdi.
Bu durum karşısında transfer çalışmaları durma noktasına gelirken, takımdan gönderilecek isimlerin kim olacağının 28 Aralık'ta belli olacağı öğrenildi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin 28 Aralık'ta Nevzat Demir Tesisleri'nde takımın toplanmasını ardından her futbolcuyla tek tek konuşacaklarını ve hiç kimsenin beklemediği süpriz isimlerle de yolların ayrılabileceğini belirterek, "Biz transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımda şu anda yedi yabancı futbolcu bulunuyor. Ama kimin gidip kimin kalacağı 28 Aralık'ta futbolcularımızla yapacağımız görüşmenin ardından belli olacak. Bu görüşmeler sonucu hem yerli hem de yabancı olarak kimsenin beklemediği süpriz isimleride takımdan gönderilebilir. Bu futbolcularla ile ilgili şu an isim veremem ama 28 Aralık'ta herkes öğrenecek" dedi.
Engin ayrıca Beşiktaş'ın transfer gündeminin birinci sırasında yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Holosko için son olarak Vestel Manisaspor kulübüne tekliflerini sunduklarını ve cevap beklediklerini söyledi.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla