Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 13:47   #1
matraxgk
 
matraxgk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 yılın en cok okunan haberin arasında beşiktaş' ta var

Beşiktaş tribünleri İngilizleri kıskandırdı

Click the image to open in full size.
Serdar SARIDAĞ

İnönü Stadı'ndaki taraftarlar görevini kusursuz yaptı. Teröre lanet okuyan ve hep bir ağızdan "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı atan siyah - beyazlılar, ikinci yarıda coştu, tezahüratlarıyla İngilizleri kıskandırdı

Türkiye'deki teröre karşı duruşta tekvücut olduğu dün İnönü Stadı'nda bir kez daha ortaya çıktı.
Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle hayatlarını kaybeden şehit askerlerimiz için siyah - beyazlılar, Beşiktaş semtinde toplanıp, Taksim'e kadar yürüdü.
Stat hoparlöründen Mustafa Kemal Atatürk'ün 10. yıl konuşmasının bir bölümünün dinletilmesi, tribünleri ayağa kaldırdı. Atatürk'ün "Ne mutlu Türküm diyene" sözlerinin ardından taraftar da aynı sözleri tekrarlayarak ay - yıldızlı bayraklarını salladı.
Tribünlere Türkçe ve İngilizce olarak, "Hepimiz Mustafa Kemaliz", "Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartları asıldı. Hoparlörüden çalınan "Memleketim" şarkısı eşliğinde bayraklar sallandı, "Hepimiz Mehmetçiğiz" pankartı açıldı.
Maç başlamadan önce kapalı tribünü komple kapatacak büyüklükte hazırlanan dev Türk bayrağı açıldı. Bayrağın üzerinde "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" yazısı yer aldı. Daha sonra bütün tribünler ayağa kalkarak cenaze marşı eşliğinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Maçın ikinci devresinde tribünlerin muhteşem tezahüratı da İngiliz ekibinin futbolcularını oldukça şaşırttı.

foto görmek için


Beşiktaş tribünleri İngilizleri kıskandırdı / Spor / Milliyet İnternet
__________________
Lütfen
Click the image to open in full size.

forum kurallarını okuyunuz..
matraxgk Ofline   Alıntı ile Cevapla