Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 18:42   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Selçuk'a Beşiktaş da talip oldu

Selçuk'a Beşiktaş da talip oldu

Ersun Yanal döneminde Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen ve sergilediği futbolla bir anda beğeni kazanan Vestel Manisasporlu Selçuk İnan'a Trabzon ve Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ın resmen talip olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'ın 3 kulüp arasında en iyi teklifi yaptığı transferin bu hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor. Filip Holosko transferinden vazgeçen Beşiktaş yönetiminin, Selçuk İnan'a karşı olarak Vestel Manisaspor'a Koray, Baki Mercimek'i bonservisiyle, İbrahim Akın'ı kiralık, artı 1 milyon YTL para teklifi yaptığı kaydedildi. İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bu hafta sonuna kadar Vestel Manisaspor yönetiminin son kararını vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin ise Vestel Manisaspor'a Selçuk İnan için Kemal, Can Arat ve Gürhan'ı teklif ettiği öğrenildi. Ancak 3 kulüp arasından en cazip teklifin Beşiktaş'tan geldiği kaydedildi.
Vestel Manisaspor'a 2005-2006 sezonunda Çanakkale Dardanelspor'dan gelen Selçuk İnan, oynadığı futbolla her geçen gün grafiğini yükseltti. Genç oyuncu 2005-06 sezonunda 13 maçta forma giyerken, 3 gol kaydetti. 2006-07 sezonunda ise Selçuk İnan, 31 maçta forma giyerek büyük bir çıkış yaptı. 23 yaşındaki oyuncu 31 maçta 3 gol attı. Bu sezon 15 maça ilkonbirde çıkan Selçuk, attığı 2 golle Vestel Manisaspor'un önemli silahları arasında yer alıyor. 1985 İskenderun doğumlu olan Selçuk İnan, 1.81 cm boyunda.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla