Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2007, 02:21   #12
aetos

aetos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaşforum adından da anlaşılacağı üzere,Türkiyenin dört bir yanından ve yurtdışından kalbi Beşiktaş aşkıyla atan taraftarların hep birlikte biraraya gelip kendine özgü görüş ve düşüncelerini hür ve özgürce ama usluptan taviz vermeyerek kırıcı olmadan dile getirdikleri bazen ortak bir konuda buluştukları bazende aynı noktada buluşmasalarda seviyeli ve kaliteli bir tartışmanın yaşandığı bir platform.Kendi adıma konuşacak olursam beni foruma birinci derecede bağlayan etken Beşiktaşımla ilgili yaşanan son gelişmelerle Beşiktaşımın mevcut problemlerinin diğer renkdaşlarım tarafından nasıl ve ne şekilde yorumlandığı...Beşiktaşımdan sonra ikinci sırayı Avrupa ve Dünya futboluna dair gelişmelerin yeraldığı konular alıyor.Beşiktaşlı ve iyi bir futbolsever olarak özellikle bu konuyla ilişkili gelişmelerin forumda yeralmasından ötürü son derece hoşnut olduğumu söyleyemeden geçemiyecem.Buradan ASPARAGAS adlı arkadaşıma özellikle teşekkürlerimi yolluyorum.Son olarak iyiki bu forumla ve bu forum sayesinde siz değerli arkadaşlarımla tanışmışım.Bizler hep birlikte bu forumu daha güzel yerlere getireceğiz.Buna canı gönülden inanıyorum...