27-12-2007, 15:08
|
#20 |
| 1903-1984-2008
| 1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Beşiktasforum.net Beşiktaş Taraftarının Buluşma Noktaısıdır.! Amacı Fikirlerimizi Paylaşıp,Tartıştırıp Doğruyu Bulmaktır.!
2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Sevdiği için girer, takımının bu durumuna sessiz kalamadığı için yazar.!
3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? Yazılarından bir Sonuca varılmasını bekler.!
4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? Bizler ediyoruz, çünkü takımımızı seviyoruz.!
5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? Ben her türlü düşünceyi okurum.! bana ters gelen yanlar varsa cevabımı hemen konunun altına düşerim.!
6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? Bizim yazmamızla birşey değişeceğini sanmıyorum ama yinede yararı oluyordur dolaylı yollardan takımımıza.!
7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Ben Beşiktaş gündemini takip etmek için giriyorum siteye..!
8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Takım ile ilgili haberler ve paylaşımlar önemli benim için.!
9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. Bence sitemiz bu haliyle de gayet kaliteli.!
10-Tek Yol Beşiktaş..! Nokta. 
__________________ |
| |