1-Beşiktaşforum.net nedir amacı ne olmalıdır? Adındanda belli olduğu gibi ilk amaç Beşiktaş olmalıdır elbette...Herşeyden önce gelmelidir Beşiktaş. 2-Her bir Beşiktaş'lı bu foruma niye girer niye yazar? Dersaneden gelir gelmez hemen beşiktaşforuma girerim.Beşiktaşsız yapamıyorum çünkü.1 gün girmesem eksiklik hissederim kendimde...Daha sonra beşiktaş haberlerini tek tek okurum.Görüşüme uyan ve uymayan bir haber olursa birşeyler yazma ihtiyacı duyarım kendimde.Tabi beşiktaşlı arkadaşlarımında yorumlarını okumak ayrıbir zevk oluyor... 3-Forum'a yazan her bir Beşiktaş sevdalısı yazılarından ne bekler? Elbette söylediklerinin gerçekleşmesini bekler.Sonuçta kendine göre doğru olduğu bir görüşü savunuyor.Ve bu gerçekleşince Beşiktaşın çok daha iyi olacağını biliyor.Tek amaçda o zaten... 4-Kim Beşiktaş'ı takip ediyor niye ediyor? Biz beşiktaşlılar ediyor.Daha kim etsin.Biz yeteriz Beşiktaşımıza...Neden ediyor çünkü takımına aşık. 5-Bu forumda herkezin düşüncesini okurmu yoksa ben bu düşünceye nasıl laf sokarım diye mi okur? Sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...Çok saçma bikere.Onu yapan zaten bir Beşiktaşlı değildir...Ben şahsen her yorumu elimden geldiğince okumaya çalışırım.Görüşüme uyarsa desteklerim, uymazsada kendi görüşümü yazarak onu savunurum.Doğru yolu bulamasak da onun görüşüne saygı göstermekten başka bir şey yapamam... 6-Biz BEŞİKTAŞ hakkında yazıları yazdığımızda Beşiktaş'ta birşeyler değişme ithimali varmıdır?Bizim gibi yazanların inancı gerçekten varmı acaba? Çok zor...Ama 10000in üzerinde beşiktaşlı var bu forumda.Hepside Beşiktaşın başarılı olmasını istiyor elbette.Böyle forumları yöneticiler,menajerler takip etmeli bence.Çok şey öğreneceklerdir eminim... 7-Her bir Beşiktaş'lı bu forumda ne kadar başlık açtım veya konu açtım diyemi giriyor?Yok sa başka birşeyler içinmi ya da Beşiktaş içinmi? Sadece Beşiktaşımız için olduğunu düşünüyorum.Öbür ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum çünkü... 8-Burda açılan konuların hangisi çok önemli ve anlamlı konulardır? Beşiktaşın tüm branşlarında açılan konular benim için çok önemlidir...Futbol hastası olduğum için futbol ve transfer bölümündeki başlıklara bakarım ilk önce...Daha sonrada diğerlerine. 9-Kaliteli bir Beşiktaşforum.net'i görmek istiyormusunuz veya kaliteli farklı bir Beşiktaşforum.net için ne yapmalıyız. Ben zaten kaliteli bir forum olduğunu düşünüyorum Besiktaforumun...Arada elbette tartışmalar,hatta büyüyüp kavgalarda çıkabilir.Sonuçta 10000in üzerinde insan var burda.Herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.Genelde tartışmaların seviyeli olduğunu düşünüyorum zaten. 10-Tek Yol Beşiktaş..! 10000 insanın aynı fikirde olabileceği tek düşünce budur... |