Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2007, 16:53   #1
S!yaH_BeYaZz
 
S!yaH_BeYaZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Bu transfer tribünleri ayağa kaldıracak"

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, haken hataları olmasaydı ligde lider durumda olacaklarını belirtirken Avrupa'da oynayan siyahi bir forvetle anlaşmak üzere olduklarını bildirdi.


Kenan Öner, BJK TV'ye yaptığı özel röportajda, hakem hatalarının genellikle Beşiktaş'a yönelik olduğunu iddia ederek, "Buna son verilmesini istiyoruz. Hakemler de hata yapabilir. Ama bize karşı çok bariz hatalar oldu. Hakem hatalarından kaybettiğimiz puanları hesaplarsanız, şu anda lider konumdaydık. Biz geriye dönük hesaplar yapmayacağız. Ama bu hataların tekrarlanmasını istemiyoruz. Ligin ikinci yarısında hakemlerimizin çok daha dikkatli olacağını umuyorum"diye konuştu.


ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ PERFORMANS SERGİLEDİK

Kenan Öner, takımlarının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergilediğini söyledi.
Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto ve Liverpool ile oynadıkları maçlar dışında iyi mücadele ettiklerini belirten Öner, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Taraftarımızla ne kadar övünsek azdır. Bizi Avrupa'da mükemmel temsil ettiler. Tüm Avrupa Beşiktaş'tan bahsetti. Beşiktaş taraftarı tam anlamıyla bir 12. adam. Marsilya ve Liverpool galibiyetlerinde taraftarın büyük payı vardı. Takımımız da bu maçlarda gösterdiği performansla iyi bir ekip olduğunu kanıtlamıştır. Bence Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergiledik."

"İBRAHİM AKIN GİTTİ, HOLOSKO İÇİN CEVAP BEKLİYORUZ"

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Kenan Öner, İbrahim Akın'nın bonservisiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gittiğini, kadrolarına dahil etmek istedikleri Holosko için de tekliflerini Vestel Manisaspor'a illetiklerini ve cevap beklediklerini dile getirdi.
Öner, gelecek tekliflere göre birkaç futbolcuyu gönderebileceklerini vurgulayarak, "İbrahim Akın, istediği performansı bir türlü yakalayamadı. Bonservisiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gitti. Oysa çok yetenekli bir oyuncuydu. Kadromuzdaki bazı oyuncularla görüşeceğiz. İyi teklifler gelirse onlarla da yollarımızı ayırabiliriz. İsim vermek istemiyorum, ama bir kaç futbolcuyla daha yollarımızı ayıracağız. Gelecek teklifler çok önemli. Birkaç gün içerisinde kendileriyle oturup konuşacağız ve onlarla devam etmeyeceğimizi açıklayacağız. Ayrılmayı düşündüğümüz oyuncular arasında yabancılar da var, yerliler de"diye konuştu.
Slovak golcü Holosko'nun transferi için istenen rakamın çok yüksek olduğunu ifade eden Kenan Öner, "Vestel Manisaspor yönetiminin talep ettiği ücreti vermeyeceğiz. Kendi teklifimizi onlara sunduk. Bu futbolcu için Marsilya ve Charlton Atletic'in 6 milyon Avro verdiğini iddia ediyorlar. Biz bu rakamları vermeyeceğiz. Takas için oyuncularımızı önerdik. 2,5 milyon Avro'ya kadar da para teklif ettik. En kısa zamanda cevaplarını bekliyoruz"ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'DA OYNAYAN BİR FORVETLE ANLAŞMAK ÜZEREYİZ"

Kenan Öner, şu an Avrupa'da oynayan siyahi bir forvetle anlaşmak üzere olduklarını bildirdi.
Yapacakları transferin herkesi heyecanladıracağını savunan Öner, "Taraftarın arzu ettiği, ateşleyici, tribünleri ayağa kaldıracak siyahi golcü geliyor. Taraftarımız Ferdinand ve Pascal Nouma gibi oyuncuları çok sevmişti. Onlar da Beşiktaş'ı çok sevdiler. Bu oyunculara benzer bir oyuncu transfer edeceğiz. Takımımıza yeni bir hava getirecek, tribünleri de coşturacak forvet transferimiz noktalanmak üzere"şeklinde konuştu.



CANER'İ RENKLERİMİZİ BAĞLAMAK İSTİYORUZ"

CSKA Moskova'da oynayan Caner Erkin'i sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'ta olmak üzere kiralamayı amaçladıklarını ifade eden Öner, "Caner'i sezon sonunda bonservisiyle renklerimize bağlamak istiyoruz. Bu konuda CSKA Moskova'ya teklifimizi ilettik. Satış opsiyonu Beşiktaş'ta olsun dedik. Olumlu cevap alacağımızı umuyoruz. Caner de Beşiktaş'ta oynayacağı için çok heyecanlı"dedi.


S!yaH_BeYaZz Ofline   Alıntı ile Cevapla