Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2007, 22:15   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Makukula Beşiktaş Yolunda

Yabancı golcü ve stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın bu transferlerde olumlu adımlar attığı öğrenildi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner'in bugün yaptığı "Ferdinand ve Pascal Nouma tarzında siyahi bir golcü alacağız" açıklaması sonrası herkes bu oyucunun kim olduğunu merak ederken, Öner'in bahsettiği ismin Portekiz'in Maritimo takımında oynayan Ariza Makukula olduğu ortaya çıktı.

Bonservisi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. turunda eşleştiği İspanya'nın Sevilla takımında olan Makukula'nın, Maritimo'da kiralık olarak forma giydiği ve Kongo asıllı Portekizli oyuncunun transferinin 1-2 gün içinde netleşeceği öğrenildi.

1.93'lük Ariza Makukula, kariyerinde toplam 127 maçta görev yaptı ve 43 gol atmayı başardı. 3 kez de milli takım formasını giyen ve bir gol atan 26 yaşındaki genç forvet, bu sezon oynadığı 10 lig maçında 7 golle takımının en skorer ismi oldu.


DEFANSA ZE CASTRO

Defansa da takviye yapmayı düşünen siyah beyazlı yönetimin, Atletico Madrid'de forma giyen Portekizli Ze Castro için de girişimlere başladığı belirtildi.

Geçen sezon 20 maç oynayan 24 yaşındaki oyuncu, İspanyol takımının bu sezon Kayseri Erciyesspor ile oynadığı 2 UEFA Kupası maçında da forma giymişti.

Tam adı Jose Eduardo Rosa Vale Castro olan oyuncu, 2003-2006 yılları arasında Portekiz'in Academica takımında forma giydi. 2006 yılında Atletico Madrid'e transfer olan genç oyuncu, 1.83 m. boyunda, 75 kg ağırlığında. Ze Castro, İspanyol kulübünde 14 numaralı formayı giyiyor.

MARATON.COM.TR
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla