Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 09:49   #1
muhammedzubeyr
izmirli kartal
 
muhammedzubeyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 kartalın yeni hedefi atouba

Kartal'ın hedefi AtoubaClick the image to open in full size.

CSKA Moskova'yla kıran kırana bir pazarlığa girişen Beşiktaş'ın B planı hazır. Caner'in bonservisinde anlaşma sağlanamazsa Hamburg'lu Atouba, Kartal olacak.
28.12.2007



Pazarlıklar devam ediyor
İbrahim Akın’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmasının ardından, Beşiktaş sol kanada takviye yapmak için harekete geçti. Caner Erkin’le görüşmelerde bulunan ve kiralık olarak anlaşan Siyah-Beyazlılar, bonservis konusunda CSKA’yla pazarlık halinde... Rus ekibinin sürekli fiyat arttırması ve son olarak da Burak Yılmaz’ı istemesi üzerine transfer zora girdi. Caner’i bonservisiyle almak isteyen Siyah-Beyazlılar, genç futbolcunun gelmemesi halinde Hamburg’un Kamerunlu yıldızı Atouba’ya yönelecek.
Tribünlerle tartışmıştı
Menaceri İstanbul’da bulunan 26 yaşındaki yıldız oyuncunun Hamburg’la köprüleri attığı ve Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı dile getirildi. Almanya’dan ayrılmak isteyen yıldız oyuncu, geçen sezon kendi taraftarlarıyla tartışmış ve tribünlere el hareketi yapmıştı. Kamerun Milli Takımı forması giyen Atouba’nın, Galatasaraylı Song’u da aradığı ve Türkiye hakkında olumlu bilgiler edindiği dile getirildi. 2.5 sezondur Bundesliga’da futbol oynayan yıldız futbolcu, 61 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.
Safa Can KONUKSEVER
Kısa kısa
‘Bomba gibi döneceğim’

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamayan Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı camiaya mesajlar gönderdi. Zor günlerinde kendisine sahip çıkanlara teşekkür eden yıldız oyuncu, “Teknik heyet, yönetim, taraftarlar... Kimse beni yalnız bırakmadı. Beşiktaş’a borcumu ödeyeceğim. İkinci yarıda çok farklı bir Gökhan Zan izleyeceksiniz” dedi.
‘2007 bize iyi geldi’
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, yeni yılı kutlamak için dün akşam bir araya geldi. Taksim’deki akşam yemeğine basketbol şubesinden sorumlu üyeler başta olmak üzere, teknik kadro ve oyuncular katıldı. Açıklamalar yapan antrenör Ergin Ataman, “2007 yılında istediklerimizi başardık. Umarım 2008 de bizim için başarılı geçer” diye konuştu.
‘Ümraniye gibisi yok!’
Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Koray Avcı, ilk yarının son karşılaşması olan Manisaspor maçında sakatlanmış ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Takım arkadaşlarının aksine 6 günlük devre arasını iznini, tedavi olduğu Nevzat Demir Tesisleri’nde geçiren Koray, “Tatile çıkmış olsaydım, iyileşme süreçim daha uzun sürebilirdi. Ümraniye’de ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyorum” dedi.

Konu Meric tarafından (28-12-2007 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir..
muhammedzubeyr Ofline