Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 10:23   #1
VeysTube
Can't Forget

VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry Hep Federasyon Mu? Suçlu...! ! !

BEŞİKTAŞA ANKARAGÜCÜNDE YAPILAN KÖTÜ TEZAHÜRAT NEDENİYLE 1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI GELDİ...
BAZILARI DİYOR YAKTIN BİZİ BU SENE FENERASYON DİYE...
AMA BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİN(ÇARŞI) HİÇ Mİ SUÇU YOK DEDİM İÇİMDEN VE ONLARDA KABULLENDİLER BU CEZAYI HAKLI BULDULAR
ÇÜNKÜ KÜFÜR EDİLMİŞ GERÇEKTENDE...
FORZA'DAKİ ARKADAŞLARDAN BAZILARININ YORUMLARI:
caner ozmen:
çok küfrettik o maçta,zaten verilmişti uyarı 1daha olursa çekeriz kulağınızdan diye,stadı Beşiktaş'a destek değilde duygularını dökme yeri olarak görüp bol bol küfredenlere selam olsun

gokhan çiftçi:doru bi karar kimse kızmasın .. kızıcak olan arklarda var tabi ama onlarda kendilerine kızsın sadece bu maç için değil kadıköy+sivas+bu maçın sonucu oldu bu ceza .. askere gitmeden önce ki son maçlarımdan biri yalan oldu Click the image to open in full size.

Ahmet Oguzhan Goktas:haklı karar adamlar uyardı ve şimdi de kapattı,bende maçtaydım küfür edildi...
Alen abinin yokluğu işte diyorum ve o olmazsa bu sezon devam eder stadımızın kapanması.

Mehmet Tansu Cimitay:O gün 1 uyarı aldığımızı bile bile, en ufak bir küfürde ceza alacağımız bile bile, insanların yapmayın etmeyin yapmayın demesi duymadan rakibimiz olmayan ankaragücüne ve bursaya küfür edenleri, küfür başlatanları saygıyla selamlıyorum. Belkide şampiyonluk yoludaki önemli maçlardan birinde takımımızı yalnız bırakmamızı sağladınız...

Değer miydi ankaragücüne küfür etmeye? Değermiydi bursaya küfür etmeye?

HANİ BİZ DÜNYAYA ÖRNEK BİR TARAFTARDIK...
BÖYLE Mİ ÖRNEK OLUCAZ DÜNYA YA...
TRÜBÜNLERE SIRF KÜFÜR ETMEK İÇİN GELENLER OLUYORMUŞ...
NE GEÇİYOR ELİNE Kİ
LİVERPOOL,MARSİLYA MAÇLARINDA DÜNYAYA İYİ GÖRÜN
ANKARAGÜCÜNDE BAMBAŞKA GÖRÜN
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?

ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (28-12-2007 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla