Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 17:32   #39
samsa75x
Banned

samsa75x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
PaSCaLiZM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne anlatıyorsun birader sen,garip modlarınız var o puşt lafını normalde yedirirdim ben sanada,klavye artisliğine gerek yok işte..Bu dünyada bir bir faşistten daha çok nefret ettiğim birşey varsa,o da iki faşisttir,heleki böyle konuşmaktan bile aciz,tek vasıfı "bak tel numaram bu,mailim bu asarım alırım keserim" tarzdakileri.Ancak ırkçılık yaparsınız işte siz.
Hayatı seninde dediğin gibi kahveden takip etmeyeceksin,bu adam ne yapmış,bütün herkez içerdeyken buna ne olmuş,darbenin başsuçlusu kim,o gencecik çocukların asıl katili kim,onu anlat ondan sonra lafontenden masallara gir burdaki arkadaşlara..

kardesım bak senın dedgın dedgını tutumuyor dıorsun kı o ark.şa asıp keserım fln dıorsn snde dıorsunkı o p.ştt lafını sana ydtrrırım yakısmıo kardesım sana sayden... ama illa ydtrdıcem dıorsan teesuf edıyorum senı , sakın olmaya calısıyorum... ztn uyarı almısım ama YAPICAM DIORSAN BNIDE BULABILIRSIN ha o kardesım HA ben... hıc farkyapmas... onun gorusunu savunuyorum oda ayıp etmıs snnde ona öle karsılık vermen hata akıl vermk bnm haddıme dgl ama kndı dusuncemı yazıyorum... BIZ IRKçı dglız devrımı yapanlarda bellı neden olanlarda BIZ DVRIME SEBEP olmayız BIZ ENGELLERIZ sadce... ama son lafım asıcaksan kesıceksn BNDE VARIM DERIm bnıde bulabılırsın... ( bu laf sadce snn ıcın gecerlı dgl kardesım ynlıs anlama bnı o bnm gorsumu savunan ark.şa dıorum sende kımseyı kesemezsn sende... ) LTFN BIRAS DAHA duzgun konusalım...

sadce bn kımse yoq arkamda ...

bursaÇARŞI...
samsa75x Ofline