Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 17:36   #1
aLi rıZa
besiktaş jk
 
aLi rıZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen:'Lincoln yıldız değil'

Click the image to open in full size.

'Lincoln yıldız değil'
Eskişehirspor' un vazgeçilmezi Sergen Yalçın yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.Lincoln'den Alex, Delgado'dan R.Carlos'a kadar yorumlar yapan Sergen şampiyonluk tahmininde de bulundu. Futbol hayatını Eskişehirspor'da sürdüren Sergen Yalçın, Turkcell Süper Lig’in kalitesinin düştüğü görüşünde. NTV'nin sorularını yanıtlayan deneyimli futbolcu, Roberto Carlos ve Lincoln için de ilginç tespitlerde bulundu.

Turkcell Süper Lig'in kalitesinin son yıllarda oldukça düştüğünü belirten Sergen, "Artık alttan çok iyi oyuncular gelmiyor. O yüzden ligin kalitesi bana göre son bir kaç senede düştü" dedi. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe'nin lige çok göre çok üst düzey bir takım olduğunu belirterek, hem oyuncu kalitesi, hem camia olarak sarı-lacivertlilerin küçümsenemeyecek durumda olduğunu söyledi.

"LINCOLN YILDIZ DEĞİL"

Sergen Yalçın, son yıllarda Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların kalitesinin de azaldığını ifade etti. Vasat oyunculara yıldız muamelesi yapıldığının altını çizen Sergen, "Roberto Carlos'un yıldız olduğu doğru. Hakikaten Roberto Carlos çok önemli, kendini ispatlamış bir isim. Ona bizim söyleyecek bir şeyimiz yok açıkçası ama, ben Lincoln'ün yıldız olduğuna pek katılmıyorum. Brezilya forması giymemiş bir on numara nasıl bir yıldız oluyor ben onu anlamadım" diye konuştu.

Son yıllarda Hagi'den sonra gelen en iyi yabancının Fenerbahçeli Alex olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, Brezilyalı oyuncunun sarı-lacivertli takıma çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'yu da beğendiğini belirten Sergen Yalçın, "Delgado fena oyuncu değil. Ayakları iyi, kıvrak. Biraz üzerinde durulursa, hakikaten Beşiktaş'ın nasıl bir kulüp olduğu, nasıl bir camia olduğu kendisine anlatılırsa, çok yararlı olabilir" dedi.

ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

Sergen Yalçın, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk formulünün ise derbi maçlarından geçtiğini belirtti. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın şanslarının eşit olduğunu söyleyen Sergen, "Kim ikinci yarı iyi başlarsa, kim derbileri kazanırsa o şampiyon olur. Derbi maçları çok önemli. Bence derbi maçlarını kazanan takım şampiyon olacak" şeklinde konuştu

__________________
“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine”
aLi rıZa Ofline   Alıntı ile Cevapla