Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 18:21   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
E.Sağlam:Kendimi Suçlu Hissediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan öz eleştiri !.. Şampiyonluk yarışında en iddialı takımlardan biri olduklarını söyleyen genç teknik adam, ilk yarıdaki başarısızlıkta kendisine de pay çıkardı ve "Yoğun maç trafiğinde kadroda çok fazla değişiklik yapmadığım için kendimi suçlu hissediyorum" dedi.
SKYTURK'te yayınlanan İnteraktif Spor programına katılan ve Can Küçükyıldırım'ın sorularını yanıtlayan Sağlam takımın durumu, şampiyonluk yarışı ve transfer çalışmalarına ilişkin soruları yanıtladı. İlk yarıda yoğun bir dönem yaşadıklarını özellikle sakatlıklar nedeniyle çok sıkıntı çektiklerini belirten Sağlam, " İkinci yarıda fikstür avantajımız var. Ayrıca ilk yarıdaki gibi yoğun maç trafiği içinde olmayacağız.Ligin ikinci yarısında daha üst düzey futbol oynayacağız.Şampiyonluk yarışında en iddialı takımlardan biri olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

"KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYORUM"
İlk yarı ile ilgili özeleştiri yapan Sağlam, yoğun maç trafiğinde kadroda çok fazla değişiklik yapmadığı için kendisini suçlu hissettiğini söyledi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü, somut gelişmeler yaşandığında açıklama yapacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, "Kale hariç her bölgeye transfer yapabiliriz.Türkiye'den Holosko dışında ilgilendiğimiz futbolcu yok. Kiralık oyuncu almayı düşünmüyoruz" diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla