Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 22:44   #28
tekaşkımbjk_03

tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Meric´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Besiktasforum.Net in bir siyasi görüşü ya da bir tarafı yoktur,bunu belirtmek isterim.Bu tür düşünceler bizi üzer.Bu düşünceyi savunan arkadaşlarla da sabaha kadar tartışırım.Herkese eşit yaklaşılmıştır,aksini iddia eden varsa burda yazsın,haksızsınız desin bana haksızlık yapıldı şu konuda desin.Bir noktaya kadar bu forumda herşeyin konuşulmasını istedik,herşey özgür olsun istedik,ama görüyoruz ki beceremiyoruz,Forumun en tepesinde biz bir aileyiz yazıyor,hepimiz kardeşiz,birbirimizi kırmaktansa,siyasete bugün burda noktayı koyuyoruz,herkesten gerekli duyarlılığı bekliyorum,teşekkürler
1 evet haklısın beşiktaşforum.net in siyasi goruşu yoktur ama aleninden üyesine kadar herkesin bi düşüncesi vardır burası bir siyası parti sitesi olmadığı için herkesin ayrı ayrı duşuncesi var Beşiktaşforumun ve üyelerinin tek bir ortak görüşü var oda beşiktaş bunun dışındada herkes düşünmcesini rahatca ifade edebilir.Tabi saygı çercevesinde olmak kaidesiyle.
2 Sabah Kadarda hiç bir şeye gerek yok ama senle tartışmak isteyen varsa buyursun çünkü senle bizim bi tartışmamız olmadı olamazda sadece düşüncemize saygısızca davrananlarala tartışmamız ama bu tartışma derecesini onlrara bırakıyorum ne derecede isterlerse kabulum.
3 Evet Aileyiz ama 5 parmağın 5i bir olmadığı gibi 20,000 üyedede bu şekilde düşünce farklılıkları gayet normaldir. hele hele bu tartışmalar siyasatte kaçınılmazdır.
4 siyaset yapılacak biryer değildi zaten burası ve siyasetın artık yapılmamasına inan çok sevindim ve eminim artık tartışma çıkmayacaktır.

Not: Yapılmayacak Konu Sadece Siyasetle bence kısıtlamayın. Ceza aldığım türban ve üniversite konusu ilede bence bi düşünün o konuda çok sakıncalıı derim benn.şimdiden teşekkürler.Yani türban demek siyaset demek değildir bazıları halen bu şekilde düşünüyor.

iyi forumlar

Konu Meric tarafından (28-12-2007 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir..
tekaşkımbjk_03 Ofline