Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı
yaz siz futbolu bilmiyorsunuz yada ben bu işi bilmiyorum. dediğiniz lafa bakarmısınız hakan şükürden çalım yedi 4 gol yunanistana attık şakamısınız siz ? ?
kryakos u hepinizden çok daha iyi tanıyorum öncelikle bunu belirteyim. bu adam savaşçı inatçı gol yollarında etkili bir adam. kryakos geçmişine baktığımız zaman bayern van buyten i almadan önce kryakos u alıyordu ancak o zaman magath ile yönetimin yaşadığı bazı şeylerden sonra buytenn kararı verildi yani eğerki o gün kryakos alsaydı bayern ve şuanda bu adamı alsak biz herkez helal be yönetim bayern den adam aldın diyecekti. kryakos tank gibi adamdır. mücadeleci yapısı,profesyonelliği, gol bölgelerinde ve ölü toplarda etkili olması bir çok avantajı. yunanistana attığımız gollerin hemen hemen hepsi baldan atılmış gollerdi. o yunanistan bizi burda farka boğmadığına yatıp kalkıp dua edelim.
lütfen yorum yaparken adam hakkında bilginiz olsun daha sonra buraya yazın. |
dostum sen bu adama adam diyorsan senin futbol bilgini anlarım ben.Bu adamdan 10 tane gelse 1 tane mustafa doğan etmez.O kadar süper oyuncuysa frankurtta ne işi var?frankurt Almanyada her sene 10. sıradan aşağı oynayan bir takım.Bayern filan ilgileniyormuş.Geçin bu hikayeleri.Bu adamdan istediğin kadar al 1 tane lamine diatta etmez.yunanistan maçında gördük bu adam bir hakan şükürü tutamıyorsa bu adama adam denmez.Yanlış anlaşılmasın Hakan Şükür saygı duyduğum Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biridir.Ama bu yaşta yavaşladı artık.Ve bu yavaşlığa rağmen bu adam onu tutamadı.Youtube'dan maçı birdaha izleyin görün şu adamı.Alınırsa çok büyük zarar olur.Ben şimdiden dedim.