Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2007, 08:32   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sevilla'ya Rico önerisi

Sevilla'ya Rico önerisi
Click the image to open in full size.

Kara Kartal, Portekizli golcü Makukula'nun bonservisi için Sevilla Kulübü'ne takas teklifi yaptı: Ricardinho ve bir miktar para karşılığında bu işi bitirelim
29.12.2007



Kontenjan da açılacak
Bir yandan Holosko için girişimleri hızlandıran Beşiktaş, alternatifleri de hazırda tutuyor. Siyah-Beyazlılar, futbol yaşamını Portekiz'de sürdüren Makukula hakkında bilgi topluyor. Golcü oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Sevilla'nın kapısını çalan Kara Kartallar, İspanyol ekibine Ricardinho'yu önerdi. Yöneticiler böylece hem bonservis bedeli ödemekten kurtulmayı, hem de kabaran yabancı kontenjanını açmayı planlıyor. Ricardinho da İspanya’ya gitmek istiyor.
5 Ocak'a kadar süre...
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Makukula'yı daha önce Kayserispor için izlettiği ancak transferin gerçekleşmediği de öğrenildi. Bu arada Kara Kartal’da Holosko bekleyişi de sürüyor. Manisa kulübüne, 2.5 milyon Euro ve Higuain'in yanı sıra Batuhan ve Mehmet Sedef'i de kiralık olarak teklif eden Siyah-Beyazlılar'ın 5 Ocak'a kadar bekleyeceği bildirildi. Takımından ayrılmayı düşünen Holosko'nun futbol yaşamını İstanbul'da sürdürmek istemesi, Beşiktaş'ı umutlandırıyor.

Kısa...Kısa...
Üzülmez’e plaket
Kaptan İbrahim Üzülmez, Saraybahçe Belediyesi tarafından ödüllendiridi. Tecrübeli oyuncuya, futboldan elde ettiği kazançla ailesinin yaşadığı ve doğup büyüdüğü yer olan İzmit’e yatırım yapmasından dolayı teşekkür edildi. Belediye Başkanı Vehbi Yenice, “İbrahim, çok vefalı bir futbolcu... Doğup, büyüdüğü yeri hiç unutmadı. Futboldan kazandığı paralarla kentimize yardım yaptı. Bu davranışı umarım diğer futbolculara da örnek teşkil eder” açıklamasını yaptı.
‘Kyrgiakos gelecek’
Beşiktaş, menacer engeline takıldı. Kyrgiakos’un haklarını elinde bulunduran bir menacer, Beşiktaş'ın yetkisiz kişilerle görüştüğünü kulübe bildirdi. Sinan Engin, "Bu transfer gerçekleşecek. Kyrgiakos çok önemli bir savunma oyuncusu”
diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla