Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2007, 08:37   #110
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Holosko resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş uzun zamandır istediği Vestel Manisasporlu Holosko'yu dün 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Vestel Başkanı Kenan Yaralı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İstanbul'da bir araya gelerek el sıkıştı. Kartal, Slovak forvete karşılık 5 milyon euro ve Burak ile Koray'ı Vestel'e verdi.


***

Tarihi takas

Siyah-beyazlılar, Manisa'ya Holosko için 5 milyon euro ile Burak ve Koray'ı verdiler 2 futbolcunun verilmesi ve fiyatın çok yüksek olmasının tartışma yaratması bekleniyor.

Beşiktaş inanılmaz bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar uzun süredir istediği Holosko'yu renklerine kattı. Vestel Manisa Başkanı Kenan Yaralı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün Demirören'in evinde bir araya gelerek bu transfere noktayı koydular. Holosko ile de yıllığı 1 milyon euro'dan 3.5 yıllık bir anlaşma imzalandı.

VESTEL FAKSLA GELDİ
Vestel Başkanı Yaralı dün Demirören'in evine İngiliz Charlton kulübünün 6 milyon euro'luk resmi teklif fakslarını getirerek "6 milyon euro veriyorlar. İster oraya, ister size satalım. Ama bu işi bugün bitirelim" dedi. Bunun üzerine Demirören, Manisa başkanı ile 5 milyon euro artı Burak ve Koray'ı da vererek Holosko'yu renklerine bağladı.

MAKUKULA'YI İSTEMEDİ

Beşiktaş'ın bu transferde verdiği rakamın yüksekliği ve Koray ile Burak'ın da gönderilmesinin büyük tartışma yaratması bekleniyor. Vestel Manisa'ya verilen Burak ve Koray'ın gitmeyi kabul etmediği belirtiliyor. Şimdi yönetim bu futbolcuları ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Portekizli forvet Makukula'yı Sağlam'ın istemediği öğrenildi.
__________________
asparagas Ofline