Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2006, 12:32   #1
seçko
 
seçko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Bir avuç $ için

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Jean Tigana’nın ısrarla takımda kalmasını istediği Bobo’yu sonunda ikna etmeyi başardı.
Click the image to open in full size.
Haftalardır Beşiktaş yönetimini oyalayan Brezilyalı golcü, Sportif Direktör Erdil Arpacı'ya, "Param bankaya yatırılmış. Gelecek sezon da kiralık oynarım ama bu kez yıllık ücretim 250 bin dolar olur" dedi.

BEŞİKTAŞ yönetimi, teknik direktör Jean Tigana'nın ısrarla takımda kalmasını istediği Bobo'yu sonunda ikna etmeyi başardı. Brezilyalı golcü, önümüzdeki sezon da siyah beyazlı takımın formasını giyecek. Haftalardır ne olumlu, ne de olumsuz bir yanıt veren sambacının, geciken 60 bin dolarlık alacağı yüzünden oyalama politikası uyguladığı ortaya çıktı.

Arpacı'yı aradı

Siyah beyazlı kulüpten geçen sezondan kalan 60 bin dolarlık transfer ücretinin banka hesabına yatırılmasından sonra fikir değiştiren Bobo, Beşiktaş Sportif Direktörü Erdil Arpacı'yı arayarak, döneceğini bildirdi. Genç Brezilyalı, "Geçen yılki alacağımın geciktirilmesi yüzünden bugüne kadar sessiz kalmıştım. Param bankaya yatırılmış. Her şey için teşekkür ederim. Gelecek yıl da kiralık olarak oynarım ama bu kez yıllık ücretim 250 bin dolar olur" dedi.

(Hürriyet)
__________________
ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN
ÇİZGİ SİYAHLA
BEYAZI AYIRAMAZ Kİ !!!!
seçko Ofline