Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2007, 11:46   #1
mltm
Inadına BeşiktAşk
 
mltm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Türk Kadını!...

Click the image to open in full size.




Almanya’da sokağa dökülen bölücüler, tek başına karşılarına dikilen Türk kadınını görünce dilleri tutuldu. Bir elinde Türk bayrağı olan, diğer eliyle de Bozkurt işareti yapan Türk kadını, “Hepiniz hainsiniz” di-yerek alçaklara hak ettiği cevabı verdi.

Helal olsun sana
Avusturya’nın başkenti Viyana’da ise terör örgütü yandaşları, büyükelçiliğimizin önünde bölücü sloganlar attı. Bu sırada adının Serap olduğunu söyleyen İstanbullu bir Türk kızı , “Defolun” diyerek terörist yandaşlarını dağıtıp yolun karşısına geçti.

Türk kadınları Avrupa’nın göbeğinde gösteri düzenleyen bölücülerin karşısında tek başlarına dikiliyor

Sınır ötesi tepki
Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenlenen PKK terör örgütüne destek gösterilerine Türk kadınlarının gösterdiği tepki “Helal olsun size” dedirtiyor. Avusturya ile Almanya’da PKK yandaşlarının karşısına dikilen iki Türk kadını, terör yandaşlarına hak ettikleri cevabı verdi.

Defol git karşımdan
Avusturya’nın başkenti Viyana’da Viyana Karlsplatz merkezinde toplanan bin kadar PKK yandaşı, Prinz Eugenstrasse’deki T.C. Viyana Büyükelçiliği’nin yaklaşık 150 metre yakınına kadar gelerek Türkiye karşıtı sloganlar attı. Geniş güvenlik önlemleri altında yürüyen PKK yandaşları, teröristbaşı Abdullah Öcalan’nın posterleri, sözde Kürt bayrakları ve “Öcalan bizim liderimiz” yazılı pankartlar taşıyıp çeşitli sloganlar attılar. Olaysız geçen yürüyüşte, adının Serap olduğunu söyleyen İstanbullu bir Türk kızı da, karşısına çıkan PKK yandaşına “Defol git karşımdan” diyerek yürüyüşcüleri bölüp yolun karşısına geçti. Türk Büyükelçiliği binası yakınındaki polis barikatlarını aşamayan PKK yandaşları, Türkiye karşıtı sloganlar attı. Bunlara karşı bir grup Türk genci, Türk bayraklarıyla PKK yandaşlarının üzerine yürüdü. Polisler, Türk grubunu olay çıkmaması için bölgeden uzaklaştırdı.

Dilleri tutuldu
Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi Almanya’da da sokaklara dökülen terör örgütü yandaşları, tek başına karşılarına dikilen Türk kadınını görünce dilleri tutuldu. Bir elinde Türk bayrağı olan cesur Türk kadını, diğer eliyle de Bozkurt işareti yaparak, sınır ötesinde bölücü alçaklara gereken tepkiyi gösterdi.

1 İlk olay Avusturya’da yaşandı. Bölücülere tepki gösteren Türk kızı kalabalığın ortasından tek başına geçti.

2 Bir elinde Türk Bayrağı olan cesur Türk kadını, diğer eliyle de Bozkurt işareti yaparak bölücülere tepki gösterdi.

Gemlik’te protesto
Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi ve avukatları, İmralı Adası’na geçiş yapmak üzere geldikleri Gemlik’te vatandaşlar tarafından protesto edildi. Vatandaşlar, terör örgütü aleyhine çeşitli sloganlar atarak protesto gösterisinde bulundu. Yaklaşık 3 saat süren işlemlerin tamamlanmasını bekleyen Mehmet Öcalan ve avukatlara, hava muhalefeti nedeniyle İmralı’ya geçişlerinin sağlanamayacağı bildirildi. Öcalan ve avukatlar, daha sonra vatandaşlarla karşılaştırılmadan ilçeden ayrıldı. Vatandaşlar, Öcalan ve avukatlarını görememeleri


Almanya’da sokağa dökülen bölücüler, tek başına karşılarına dikilen Türk kadınını görünce dilleri tutuldu. Bir elinde Türk bayrağı olan, diğer eliyle de Bozkurt işareti yapan Türk kadını, “Hepiniz hainsiniz” di-yerek alçaklara hak ettiği cevabı verdi.
mltm Ofline   Alıntı ile Cevapla