Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2007, 21:54   #57
PascaL_NoumA_21

PascaL_NoumA_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anladım anti ertuğlulcusunda biraz bekle bir yaa.Daha holoskoyu beşiktaş forması altında görmedin, atıp tutuyorsun.Holoskonun neresi küçük topçu.Marsilya 4 milyon euro verirken,chartlon yetkilileri holoskoylan görüşürken büyük topçuda biz alııncamı küçük topçu oluyor anlamıyorum.Bu kadar yapmayalım yaa.Tamam çok yüksek paraya transfer etmiş olabiliriz,bunu eleştirsen birşey diyemem hepimiz bunu diyoruz zaten.Ama holoskoya sırf bir anadolu kulübünden geldi diye küçük topçu dersen biraz ağır kaçar sanki...Bide ikisi kol kola gidecek demişsin sezon sonunda.İkisini omuzlarda havaya atılırken görürsen şaşırma derim!!.
charlton kim yaaa ing.2liginde heriflerr marsilya desen burda ezmedik mii? ? ?tmm ama arkadaşım bişi demiyorum sadece ben holoskonun kontra adamı oldugunu söylüyorum elimizde olan malzeme yani vardı bizde..ama sen çok güveniosan holoskoya tabi sana saygı duyarım ama sene sonunda şampiyonluk gidince holosko madara olunca konuşuruz ben sadece görüşümü söylüyorum bence alınabilirdi ama 5 milyon artı 2 topçuya değill kazık yedik