Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2007, 08:32   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyon Kartal!

Şampiyon Kartal!
Click the image to open in full size.

Rekor bir maliyetle transfer edilen Filip Holosko, İstanbul'a iner inmez şov yaptı: En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş...
30.12.2007



Pazarlıklar aylarca sürdü. Beşiktaş ile Manisaspor arasında ilk sıcak temas kurulduğunda, tarihler 8 Ağustos’u gösteriyordu. o günden bu yana tüm gelişmeleri sizlere anında duyurdu. Ve dün... 25 Aralık’ta ‘mutlu son’ manşetini attığımız gibi; Holosko, Kartal oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ‘mutlaka alınmalı’ raporunu dikkate alan Başkan Demirören; 5 milyon Euro’nun yanı sıra Koray Avcı ve Burak Yılmaz’ı da bonservisleriyle birlikte vererek işe noktayı koydu. İkisi opsiyonlu toplam 5 yıllık sözleşmeyi kabul eden Holosko’ya her sezon için 800 bin Euro ödenecek.
18 trilyonluk adam...
Yaklaşık 11 milyon Euro’luk maliyetiyle, henüz İstanbul’a gelmeden ilk rekoruna imza atan Filip Holosko, dün apar topar indirildiği Atatürk Havalimanı’nda da hayli iddialı konuştu. Sözlerine Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menacer Sinan Engin’e teşekkür ederek başlayan ‘Son Kartal’ şöyle devam etti: “Çok mutluyum. Beşiktaş’ın şampiyonluğu için çok çalışacağım, sonra da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım. Şampiyon Beşiktaş, şampiyon Kartal, en büyük Kartal...”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla