Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2007, 13:02   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sinan Engin'den Transfer Konusunda Açıklamalar

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Holosko'nun transferinde takasta kullanılan Koray ve Burak'ın Vestel Manisaspor ile anlaşamaması durumunda başka bir takıma da gidebileceklerini söyledi.
Antrenman sırasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Sinan Engin, Burak ve Koray'ın iyi futbolcular olduğunu ve açıkta kalmayacakları belirterek, "Koray ve Burak Vestel Manisaspor ile anlaşamazlar ise başka bir takıma gidebilirler. Başka bir takımla anlaşmaları halinde bonservis bedelleri de sorun olmaz. Orta bir yol bulunur" dedi.
Engin ayrıca bir süredir gündemlerinde olan Yunanlı futbolcu Sotirios Kyrgiakos'un transferinden vazgeçtiklerini ifade ederek, bu futbolcuyla ilgili olarak E. Frankfurt kulübüne son tekliflerini yaptıklarını ama maddi konularda anlaşamadıkları için bu transferden vazgeçtiklerini söyledi.
Engin, CSKA Moskova'da oynayan Caner Erkin'in transferinin de gerçeleşmeyeceğini kaydederek, Rus kulübünün Caner'i satmayı düşünmemesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmeyeceğini vurguladı.
Sinan Engin transfer için ellerinde başka alternatifler de bulunduğunu ve transfer için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla