Alıntı:
antoni´isimli üyeden Alıntı
arkadaş 100. yıldaki şampiyonlukta emeği büyük olan sayın sinan engin e ettiğin hakaretten dolayı seni kınıyorum . sen hakkaten bjk limisin yoksa aramıza girmiş fb ajanımısın. tamam sinan engin in yaptıklarını hizmetlerini eleştirebilirsin ama hakaret etmeden. |
Hiç kimse bana bjk limisin diye soramaz.Antep te bjk diyince akla gelen ilk kişi benim.Esas ben seni bana febe ajanımısın dediğin için kınıorum.Yazımda da belirttiğim gibi evet şampiyonluğumuza katkısı olmuştur bu yatsınamaz bi gerçek ama bjk mizin adını kötü olaylara alet eden adamların bizim camizmızda işi yoktur.Bizi diğer klüplerden ayrı kılan en önemli şey şerefimiz asilliğimiz ve hiç bi şampiyonluğumuzda bi şaibenin olmamasıdır.Şeref bizim için şampiyonluklardan önemlidir.Ama ne yazıkki bunlar büyük başkan Süleyman Seba zamanında kaldı.O'ndan sonra gelen 2 başkanda bjk mizin adını kotuledi ve kotulemeye devam ediolar.Bizde onları sadece izlioz.Unutmayın bjk tarihinde hiç bi kara leke yoktur tek kara vardır oda rengimizdir(Onunda manasını tarihimizden biliosunuzdur)Benim bjk li olduğumu herkes bilir şimdi sana soyluorum arkadaş gerçek bjk li mafyayla adı karışmış biri değildir ve onu savunanda değildir bunu sakın unutma