Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 00:01   #1
GeNJ_KARTAL

GeNJ_KARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 lütfen yapmayın!!!!!holosko müthiş topcu

beşiktaşın değerli taraftarları holoskoya 5 milyon euro +koray+burak verildi tamam bence en güzelini yaptılar nedenmi oldukca basit koray avcı kim kardeşim bana bir tane maçını söyleyin ha ilk geldiği zaman burak iyiydi beğenirdim ama oda kolpa çıktı kardeşim türkler oynamıyor yada kondisyonları yetmiyor yada hedefleri yok olanlar zaten hak ettikleri yerlerde oynuyorlar.beşiktaş taraftarları yani ben yani biz biz bir aileyiz holoskoya başkanımız 5 vermiş 10 vermiş orası bizi alakadar etmez parası varmış ki vermiş.eğerki beşiktaşın başkanı değişecek rezil rüsva oluruz gs nin şu anda oldugu durumdan daha beter hale düşeriz nedenmi beşiktaşı bu kadar seven ve maddi durumu bu kadar iyi olan başkanı nerden buluruz birdaha adam giderken bjk den paramı tek kuruş faizsiz alacağım dedi belki 10 belki 5 yıl sonra ne zaman olacağı bellimiki.şimdi herkes holosko hak etmedi holosko şöyle holosko böyle 5 milyon fazla cart curt diyor özellikle taraflı basın bunu iiyi yapıyor ve taraftarımız buna ayıkmadan ve cahilce destek veriyor bunun neticesinde ne olcak biliyormusunuz çarşı holosko karşıtı bi pankart yapıcak yada tezahürat adamın bütün enerjisini mahvedeceksiniz oynayamayacak en güzeli nedir ki holosko ailemizden biri artık bence en iyi şekilde ve en hakettiği şekilde ona sahip çıkalım arkadaşlar bir nouma gibi bir ilhan gibi onu yedirmeyelim kimseler lütfen!!!!!!!!
GeNJ_KARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla