Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 08:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ya Manisa ya PAF!

Ya Manisa ya PAF!
Click the image to open in full size.

Koray ve Burak, Ege ekibini reddederse, sezon sonuna kadar PAF takımla çalışacak
31.12.2007



Filip Holosko transferi karşılığında Manisaspor'a verilen Koray Avcı ile Burak Yılmaz, Ege ekibini reddederse, sezon sonuna kadar PAF takımla çalışacak
İkisi de sıcak bakmıyor
Beşiktaş'ta Koray Avcı ile Burak Yılmaz’ın durumları henüz netlik kazanmadı... Filip Holosko karşılığında bonservisleri Manisaspor’a devredilen iki futbolcunun da önümüzdeki günlerde Ege ekibinin başkanı Kenan Yaralı ile bir görüşme yapacakları öğrenildi. Ancak hem Koray Avcı’nın hem de Burak Yılmaz’ın Manisaspor’da top koşturmaya pek sıcak bakmadıkları biliniyor. İki oyuncu da gitmeyi reddederse bu transferden yapılan anlaşma gereği Manisa zararlı çıkacak.
A takımdan ayrı...
İki kulüp arasında yapılan anlaşmada, Koray ile Burak’ı ikna etmek Manisaspor’a düşüyor... Eğer iki futbolcu da Manisa’da oynamayı reddederse Beşiktaş’ta kalacaklar. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, Burak ile Koray’ı PAF takıma gönderecek ve bu ikili A takımdan ayrı olarak çalışacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve serbest kalacak olan Koray’ın Siyah-Beyazlı kulüpte kalabileceği, 2010’a kadar kontratı bulunan Burak’ın ise ayrılması bekleniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla