Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 09:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ona Jet-Li diyorlar

Ona Jet-Li diyorlar

Hiç şüphesiz Beşiktaş'ın bu sezonki en yararlı transferi olan Rodrigo Alvaro Tello, siyah - beyazlı takıma geldiği günden beri yaşadığı mutluluklarını, üzüntülerini ve 2008 yılındaki beklentilerini anlattı. Milliyet gazetesinin 31 Aralık 2007 tarihli baskısında Serdar Sarıdağ imzalı röportajın devamı şu şekilde;

Bazı takım arkadaşları ona dövüş - aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu, "Jet Li" ismini takarken, kısa sürede Beşiktaş'a uyum sağlayarak takımını ilk yarıda sırtlayan isim oldu. Ligin ilk yarısında oynamadığı maçlarda takımın kritik puanlar kaybetmesiyle ilgili sorumuza, "Ben oynadığım zamanlarda da takım puan kaybetti. Ben yoksam başka bir arkadaşım var. Sadece elimden geleni yapıyorum" yanıtını vererek mütevazı kişiliğini de gösteren Tello, sakatlığı yüzünden forma giyemediği 8-0'lık Liverpool maçıyla ilgili çok çarpıcı sözler sarf etti.

'Maçı unutun dedim ama...'

Ertesi gün İngiltere'den dönen takım arkadaşlarıyla konuşarak maçı unutmalarını istediğini belirten Şilili yıldız, "Onlara her ne kadar maçı unutmalarını söylesem de böyle bir skor insanın aklından ömür boyu çıkmaz. O maçı TV'den seyrettim. Maç sonunda evde olmam ile İngiltere'de olmam arasında pek fark yoktu. Sonuç olarak bir mahalle maçı değil, bütün dünyanın seyrettiği bir maçtı" dedi.
Holosko transferi ile Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan ayrılışını değerlendiren Tello, "Giden arkadaşlarımız için içimde tabii ki bir üzüntü var. 5-6 ay boyunca burada beraber oynadık. Onlara yeni takımlarında başarılar diliyorum. Holosko, Türkiye ligini iyi tanıyan, kaliteli bir isim. Ona goller atması için elimizden geldiği kadar en iyi pasları vereceğiz" yorumunu yaptı.

'En iyi yerli Topuz'

Kartal'ın başarılı oyuncusu, Türkiye'de en çok beğendiği yerli futbolcunun Mehmet Topuz olduğunu belirterek, Kayserisporlu yıldızın takımı için her şeyini ortaya koymaya çalıştığına dikkat çekti. Ligin ilk yarısında hakem hatası yüzünden puan kaybettikleri Ankaraspor karşılaşmasını asla unutmayacağını kaydeden Tello, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den daha fazla çekindiğini söyledi.
Beşiktaşlı taraftarlara sezon sonunda şampiyonluk hediye etmek istediklerini vurgulayan yıldız oyuncu, "Bana göre yarıştaki rakibimiz Fenerbahçe. Fakat devrenin sonuna doğru sendeleyen Galatasaray'ın da kendisini kısa sürede toparlayacak potansiyeli var" diyerek ikinci yarıda siyah - beyazlı camiayı mutlu edeceklerini sözlerine ekledi.

Yeni yıl mesajı

Sezonun ilk yarısında bazı maçlarda yaptıkları hatalarla taraftarı üzdüklerini söyleyen Tello, camiaya Milliyet aracılığı ile yeni yıl mesajı gönderdi. Şilili futbolcu, "İlk yarıda bu hataları yapmadan ligi önde bitireceğiz. Camiaya iyi bir 2008 yılı diliyorum. Onların özlemini yeni yılda bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Alex doğru söylemiş

Rodrigo Tello'nun özel röportajın sonunda, Türkiye'de en çok beğendiği yerli oyuncunun Mehmet Topuz olduğunu söylemesi üzerine tercüman Ali Kalaylıoğlu, Alex'in aynı soruya verdiği, "Mehmet Aurelio" yanıtını hatırlattı. Tello bunun üzerine, "Alex doğru söylemiş. Aurelio da Türk vatandaşı" diyerek espri yaptı.

Milli formayı özledim

Sezon öncesi Şili Milli Takımı kampında yaşanan kavga olayı nedeniyle cezalı olan Tello, milli formayı çok özlediğini belirtti. Önce 20 maç olarak açıklanan cezası daha sonra 10 karşılaşmaya inen yıldız oyuncu, "Şubat'ta cezam sona eriyor. Beşiktaş'taki performansımı artırarak yeniden milli takıma gitmek istiyorum" diyerek özlemini dile getirdi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla