Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 11:42   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'ye Beninli santrfor!

Denizli'ye Beninli santrfor!

Türkcell Süper Lig takımlarından Denizlispor, ara transferde Fransa'nın Cheminots takımının Beninli santrforu Akande Christian Kotchoni ile 4.5 yıllığına anlaştı. Denizlispor kulüp binasındaki yönetim kurulu toplantısının ardından düzenlenen törende Christian Kotchoni, başkan Ali İpek ile kendisini Denizlispor renklerine bağlayan 4.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
İpek, imza töreninde yaptığı konuşmada, ligin ilk yarısında yeşil-siyahlı takımda koşan, top saklayan, kafa toplarına hakim olabilen bir santrfor açığının bulunduğunu, bu açığı kapatabilmek için Beninli futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.
Christian'ın gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu ifade eden İpek, ''Kendisi genç bir oyuncu, inşallah her yabancı futbolcunun yaşadığı uyum sürecini en kısa sürede hallederse Denizlispor'a çok faydalı olacağından eminiz. Christian, Belçika ve Fransa liglerinde takip edilen bir futbolcuydu'' dedi.
Christian'ın 4.5 yıllığına yeşi-siyahlı kulübün formasını giyeceğini dile getiren İpek, transferin Türk futboluna ve Denizlispor'a hayırlı uğurlu olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
1988 doğumlu 1.95 boyundaki santrfor Christian Kotchoni'nin, Cheminots takımında forma giydiği 32 maçta 18 gol attığı öğrenildi.



31.12.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla