Yönetim siz olsanız şuandan itibaren ne yapardınız | | Ben yönetim olsam Bobo'yu kesinlikle 10 milyon euro'ya satarım. Neden sen çıldırdın mı? derseniz. Arkadaşlar Bobo'nun tüm maçlarını izleyin bir maç varsa bir maç yok. Sürekliğiği olmadığı için iyi ücrete satarım satamazsam kalır tabiki. Bobonun yerine ya iyi bir yabancı yada Mehmet Yıldız'ı alırım. Ricardinho'yuda 1-2 milyon euro gibi bir fiyata satabilirsem satarım olmadı bedelsiz bırakırım. Hugien'i kesinlikle sattam kiralik veririm. Defansa çok iyi bir yabancı alırım. Mehmet Yozgatlı'yı Mehmet Topuz'la kesinlikle takasta kullanırım. ne pahasına olursa olsun Mehmet Topuz'u alırım. Tello'yu sol beke çeker sol kanada iyi bir yabancı alırım. Bunlar takım transferleri.
Yeni stad girişimlerine hemen başlarım.
Alt yapı takımları ile A takımın sistemini aynı düzende kurdururum. Alttan gelecek oyuncular sisteme hiç yabancılık çekmeden üst takıma yerleşir.
Aslında söylediklerim biraz zor gibi gözüksede olması güç şeyler değil böyle bir takımın geleceği çok parlak olur. Bu takıma her sene 1-2 Transfer yeterli olur. Hem her sene topladığımız onca futbulcudan zarar etmemiş oluruz. Her sene 1-2 transfer bu takıma kesinlikle yeterli olur.
Konu alperenkartal tarafından (31-12-2007 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir..
|