Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 12:29   #8
alperenkartal

alperenkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
caracas_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla arkedaşım sana bazı konularda katılmıyorum..
1. Bobo bir maç var bir maç yok demişsin : Bobo tek başına bir takımı sırtlıyosa ve onemlı dakıkalarda galıbıyete taşıyorsa bu onun buyukluğunden kaynaklanıyor..sana bı sorum var boboyu satsaydın kımı alacaktık bobo kadar faydalı olabılecekmıydı??
2. Mehmet Yıldız konusunda yıne farklı duşuncelerdeyız.eğer sen Mehmet Yıldızla Boboyu bır tutuyorsan yanlış yoldasın..
3.Ricardınho konusunda sonuna kadar hakılısın.
4.Defansa alınacak yabancı konusunda haklısın yanı aynı şeyı yapardım.
5.Mehmet Topuzu ne yapar eder ben de alırdım.
6.Tello konusunda bence Tello şuan yerınde oynuyo sol bek yerıne bence sol beke bı oyuncu bulurdum.
7.Arkadaşım açmış olduğun konu hoşuma gıttı ondan bukadar uzun yazdım

Saygılarımla

sağol kardeş neden Bobo'yu neden satarım diyorum biliyormusun. daha iyisini alacaksak. bence mehmet yıldız ile arasında pek fark yok. 10 milyona satsan 3-4 milyona mehmet yıldızı alırsın ama tabiki daha iyi bir yabncı alsak daha iyi.
bobo'nun maçlarını izle akılda kalan liverpol maçı var güzel gol. yani benim izlediğim bobo ismi anıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. karşısında güçlü bir oyuncu olduğunda geçemiyor. son porto maçında geçmeyi bırak ayakta duramıyordu iyi takımlar geldiğinde bir var bir yok. zaetn iyi çalım atan bir oyuncu değil. ben bobo'ya kötü demiyorum ama çok iyi bir oyuncu değil. daha iyisini almak lazım. sonra bobo kaleci degajlarında rakip defanstan hiç top alamıyor. en iyi özelliği sırtı dönükken bir anda arkasını dönüp açık alan bulduğudan iyi gol vuruşu yapması

Konu alperenkartal tarafından (31-12-2007 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir..
alperenkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla