holoskoya kötü diyen yok kardeşim holoskoya 5+ koray + burak verlieceğine 6 ya zaten serbest kalıyordu verilir suanda korayla burağın değeri 1 milyon eoru oldu madem öyle burakla koray satılır hadi fazla değil 2 ye satsınlar ikisini 1 milyon euro yine kar bunlar ticaret yapmayı bilmiyor ayrıca holosko bizde inş iş yapar bu ligi tanıması avantajımız ama o paraya cisse ronaldo gudjohsen falan gelirdi 16 trilyona yakın mal olmuş acıklanan paraya göre az para mı bu bu seneki yönetimin zararı 35 trilyon az para mı ? 13-14 trilyon del bosque 3-4 trilyon higuain diaatta ikilisi 6 trilyona yakın para rüştü yozgatlı 16 trilyon holosko 34 trilyon daha hakan arıkanları delgadonun ricardinhonun cissenin tellonun paralarını katmıyorum onlar helali hoş olsun bunlar ben sadece sokağa atılan parayı söylüyorum size ya size tek kelime söylüyorum abi eğer bir ifabrikasındaki bir işçisi demirörenden ameliyat parası için 5 milyar para istese demirören onu ne yapar bence direk kovar ama bizim BEŞİKTAŞIMIZIN senin benim verdiğimi paralarla trilyonlarla adam sokağa saçıyor kısacası YÖNETİCİ gibi değil TARAFTAR gibi davranıyor beşiktaşlılıgına laf yok bizim için ağlayacak kadar beşiktaşlı ama yöneticilik yapamıyor bir gün önce zenci adam gelecek diyorlar ertesi gün holosko bitiyor maçlara pafla cıkacaz diyor sonra açıklamasını yutuyor maçtan sonra affanla ismet istifası istiyor asıl istemsi olan ulusayou akrabası oldugu için unutuyor madem onu sevmiyorsun nie federasyon başkasnı seçildiğinde onun için ağladın ? masaya yumrugumuz vurdukmu kimse kalmaz diyor daha çok puanlarımız çalınıyor 3 saatte carlosu getiririm diyor bizi rezil ediyor carlos fenere gelince carlos gibi adam alcaz diyor diaatta higuain geliyor ya son olarak carew'i 3.5 e getirmiş bir adam holoskoya nasıl 5 + burak ve koray verir bu nasıl ticarettir holoskoyu yazın 10 milyon euroya satsanız bile kar edemiyorsunuz çünkü ona verilmiş yıllık parası ve bonservisiyle verdiğiniz 2 futbolcu var yani 5 milyon bonservis parasıda cabası biri bana ticarette %400 zarar nasıl olur göstersin işte beşiktaşımız %10 zarar olur %20 olur hadi zorla %50 olsun ama bu neredeyse %400 zarar ya yazıktır günahtır o kadar giden paralara trilyonlara
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... |