Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 14:33   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören: 2008 Beşiktaş'ın yılı olacak

Click the image to open in full size. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 2008 yılının Beşiktaş'ın yılı olacağını savundu.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün resmi dergisinin Ocak ayı sayısında yer alan yazısında, “Üzüntüleriyle sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir yılı karşılıyoruz. Geçen senelerde idari, sportif ve mali alanlarda temellerini attığımız çalışmalarımızı sonuçlandıracağımız 2008 yılı, her anlamda Beşiktaş'ın, Beşiktaşlılar'ın yılı olacaktır” dedi.

BJK FULYA SÜLEYMAN SEBA PROJESİ

2008 yılında BJK Fulya Süleyman Seba projesinin tamamlanacağını kaydeden Demirören, “2008 yılı, Türk sporunun en büyük projesinin tamamlandığı ve açılışının yapıldığı BJK Fulya Süleyman Seba ile hatırlanacaktır” değerlendirmesini yaptı.

Demirören, yarım asırdır kulübün gündeminde olan BJK Fulya Süleyman Seba projesinin açılış kurdelasını kesecekleri 2008 yılının, Beşiktaş için bir milat, yeni bir devrin başlangıcı olacağını ifade ederek, “Kulübümüze çağ atlatacak olan BJK Fulya Süleyman Seba, sadece bugünün Beşiktaşlılarına değil, gelecek nesillere de en büyük armağanımızdır. Bu projenin benim dönemimde tamamlanacak olması ise hayatımın sonuna kadar en önemli gurur kaynağım olacaktır” dedi.

FUTBOL VE BASKETBOLDA ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Başkan Demirören, 2008 yılının tesisleşmenin yanı sıra sportif başarılarıyla da Beşiktaş'ın yılı olacağını ifade ederek, siyah-beyazlı camiaya şöyle seslendi:
"Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında uğradığımız haksızlıklara ve yaşadığımız şanssızlıklara rağmen, zirve yarışını üst sıralarda sürdüren futbol takımımızın ikinci yarıda arzuladığımız şampiyonluğa sizlerin desteği ile ulaşacağına; ligdeki ve Avrupa'daki performansıyla göğsümüzü kabartan BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımımızın da 33 yıllık şampiyonluk özlemimize son vereceğine ve Türkiye'ye basketbolda ilk kez bir Avrupa kupası getireceğine inanıyorum. 2008 yılına hentboldan atletizme, jimnastikten boksa kadar, Beşiktaş ambleminin olduğu tüm takımlarımız damgasını vuracaktır."

"BEŞİKTAŞ'IN BEŞİKTAŞLI'DAN BAŞKA DOSTU YOKTUR"

Beşiktaş camiasını dayanışmaya çağıran Demirören, yazısını şöyle tamamladı:
“Sevgili Beşiktaşlılar, geride bıraktığımız senede bir kez daha gördük ki, Beşiktaş'ın Beşiktaşlı'dan başka dostu yoktur. Bu da Beşiktaşlılar'ın her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmaları gerektiğinin en açık göstergesidir. 2008 yılının Beşiktaşlılar'ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olmasını diliyor, yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla